Arda, Baros ve Pino yok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Arda, Baros ve Pino yok!
Takımımızın, Gençlerbirliği maç kadrosu belli oldu.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bu sabah yaptığı antrenmanla yarın akşam Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı,

Teknik ekibimiz Bülent Ünder, Tugay Kerimoğlu, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde futbolcularımız saat 10.30'da Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda bir araya geldiler.

Antrenman ısınma hareketleri ile başladı. 5'e 2 top oyununun ardından dar alanda çift kale maç yapıldı. Antrenman 1 saat sürdü. Yekta Kurtuluş antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Son idmanda kasığında sertleşme ve ağrısı olan Juan Pablo Pino'nun tedavisine başlandı. Sakatlıkları bulunan Hakan Balta, Milan Baros, Anıl Dilaver, Mustafa Sarp, Çağlar Birinci, Lucas Neill ve Arda Turan'ın tedavilerine devam edildi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, saat 16.00'da 1481 Incentive Organisation'un düzenlediği THY'nin özel seferiyle Ankara'ya uçacak ve kampa girecektir. Kampa giren Galatasaray Futbol Takımı kafilesinde şu 20 oyuncu bulunuyor:

Aykut Erçetin
Gökhan Zan
Emiliano Adrian Insua Zapata
Aydın Yılmaz
Barış Özbek
Lorik Cana
Fatih Serkan Kurtuluş
Yekta Kurtuluş
Juan Emmanuel Culio
Bogdan Sorin Stancu
Cem Sultan
Emre Çolak
Sabri Sarıoğlu
Servet Çetin
Kazım Kazım
Ufuk Ceylan
Harry Kewell
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
664
Baydırman
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
307
onurca06


Üst Alt