"Arda, Atletico Madrid'te başarılı olacak"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Arda, Atletico Madrid'te başarılı olacak"


Galatasaray'ın yeni transferi Ceyhun Gülselam, Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan'ın başarılı olacağına inandığını söyledi.

FATİH DEMİRELİ - Galatasaraylı Ceyhun Gülselam, Almanya'nın spox.com internet sitesine yaptığı açıklamada kısa bir süre de olsa takım arkadaşı olan Arda Turan'ın Atletico Madrid'de başarılı olacağını söyledi.
Ceyhun, "Arda bizim için önemli bir kayıp. O hem kaptanımız hemde oyun kurucumuzdu. Arda bizim için sadece bir futbolcu olarak değil bir insan olarak da büyük bir kayıp. Ancak attığı adımı çok iyi anlıyorum ve saygıyla karşılıyorum. Arda, Atletico Madrid'te başarılı olacak" diye konuştu.

"FATİH HOCANIN TRANSFERİMDE ROLÜ ÇOK BÜYÜK"
Ceyhun, teknik direktör Fatih Terim'in transferinde etkili olduğu konusunda ise, "Onun rolü çok önemli. Dünya çapında bir Teknik Direktör. Almanya'da 3. Lig'te oynarken beni Milli Takım'da oynatmış bir isim. Hem onunla, hemde Ümit Davala ve Hasan Şaş hocalarımla konuştuktan sonra, transferim kesinleşti" dedi.

"GALATASARAY GİBİ BİR TAKIMDA HERKES OYNAMAK İSTER"
Trabzonspor'dan ayrılışına da değinen Ceyhun, "Trabzonspor çok güzel bir dönemdi ve hala oradaki insanlarla görüşüyorum. Ancak yeni bir heyecan için vakit gelmişti ve Galatasaray gibi çok üst düzey bir kulüpte herkesin oynamak istediğini söylemeye gerek yok" şeklinde konuştu.
Ceyhun, Ünterhaçhing maçında kaptan olarak sahaya çıkması konusunda ise, "Fatih Terim'in ne kadar büyük bir Teknik Direktör olduğunu anlatan başka bir olaydı. Ona bir teşekkür borçluyum. Çok büyük bir jest örneğiydi ama buradan Arda Turan ve Ayhan Akman'a da bana öncelik tanıdıkları için teşekkür etmem gerekiyor" dedi.

"YENİ SEZONU HEYECANLA BEKLİYORUM"
Liglerin ertelenmesiyle ilgili ise Ceyhun, "Tabii ki istenilen bir durum değil ama hazırlık maçları ve yeni kamplar ile bu süreyi değerlendiriyoruz ki, yeni sezona hazır girelim. Herşeye rağmen yeni sezonu heyecanla bekliyorum. Inter, Liverpool ve Real Madrid gibi önemli rakiplere karşı hazırlık maçı yapıyoruz. Liverpool gibi bir rakibi 3-0 yendiğiniz zaman heyecan da artıyor tabii ki" diye konuştu.

"AVRUPA'DA TEKRAR KENDİMİZDEN SÖZ ETTİREBİLİRİZ"
Galatasaray'da büyük beklentilerin olduğunu söyleyen Ceyhun, "Neden tekrar uluslararası platforma başarılı olmayalım? Kulüp geçmişte neler yapabildiğini gösterdi ve Avrupa'da her zaman başarılı oldu. Avrupa'da tekrar kendimizden söz ettirebiliriz. Hazırlık maçlarında Avrupa'nın dev kulüpleri ile yarışabileceğimizi gösterdik. Ayrıca Fatih Terim de her zaman başarıyı isteyen bir teknik adam" şeklinde konuştu.

Real Madrid ile oynanan hazırlık maçı hakkında Ceyhun, "Lige hazırlanmak adına önemli bir karşılaşma. Rakip tabii ki heyecan verici. İlk etapta Nuri Şahin ve Hamit Altıntop gibi arkadaşlarımı tekrar göreceğim için çok mutluyum. Onları görmek güzel olacak. Real'e transfer oldukları için sevindim ve orada başarılı olacaklardır. Nuri, Dortmund'ta önemli işler yaptı ve şampiyon oldu. Hamit ise Bayern ve Milli Takım'ın önemli bir oyuncusuydu" dedi.

Ceyhun Çek futbolcu Tomas Ujfalusi ile yakın arkadaşlığı konusunda, "Tomas'la çok konuşuyoruz ama bunun sebebi sadece Almanca bilmemiz değil. Bazen İngilizce de konuşuyoruz. Ayrıca Hakan Balta, Aykut Erçetin ve Ümit Davala ile de Almanca konuştuğumuz oluyor. Diğer arkadaşlarımız yanımızda olduğunda tabii ki yine Türkçe konuşuyoruz" şeklinde konuştu.

Ceyhun, "Rekabet takımı canlandırır. Felipe Melo ile rekabet halinde olmamız beni çok fazla düşündürmüyor. Onun çok iyi bir oyuncu olduğunu ve bize faydalı olacağına biliyorum" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt