*.arc uzantılı dosyayı nasıl açabilirim yardım ???

Sponsorlu Bağlantılar

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
*.arc uzantılı dosyayı nasıl açabilirim yardım ???
[sıze="4"]arkadaşlar symbian v5 ile telefonun yedeğini almıştım yedekte mesajlar var ama uzantısı arc.. Bazı programlar denedim açamadım.telefonu sattığım için yedeği geride yükleyemiyorum :(
arc uzantılı dosyayı bilgisayarda nasıl açabilirim acaba?[/sıze]

serdar84

serdar84

Üye
sen androitcimisin

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
yok yav daha almadım android.robotu hoşuma gitti koydum oraya.1600 kullanıyorum.satiom vardı sattım yedeğini almıştım içinde mesajlarım var önemli onları almaya çalışıyorum..
niye androidci olsam yardım etmicen mi?

serdar84

serdar84

Üye
yok ettmicem :d: yok nokiani sattin android aldin sandim

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
yok ettmicem :d: yok nokiani sattin android aldin sandim

sonyericssonu sattım ama bayaa oldu symbiandı sonra n70 vardı oda elimde olmayan nedenlerle duvara çarptı:ehe:ehe
kaldım mı şimdi 1600 a :d::d::d:
n70i 6 senedir kullanıyordum taş gibi telefondu yaa..

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
sorunu çözdüm arkadaşlar sağolun..

serdar84

serdar84

Üye
google size para veriyormuki siz namus meselesi yapiyorsunuz hem ben arkadasa saka yapmistim güzel okuyun mesajlari hicmi hayatbilgisi görmediniz okulda kopya yapistir gencligi:ah

mcnpl4

mcnpl4

Üye
o yuvarlanan avatarı da görmedi demekki

sublieutenant

sublieutenant

Üye
s60v2 uyumlu python dosya yöneticisi ile acabilirsiniz gerci 3rd icinde vardir

Kutluk_Han

Üye
[sıze="4"]arkadaşlar symbian v5 ile telefonun yedeğini almıştım yedekte mesajlar var ama uzantısı arc.. Bazı programlar denedim açamadım.telefonu sattığım için yedeği geride yükleyemiyorum :(
arc uzantılı dosyayı bilgisayarda nasıl açabilirim acaba?[/sıze]
.arc aynı rar gibi bir sıkıştırılmış dosya uzantısıdır. Farklı uzantılar arasında(.rar .zip .arc vs.) birbiri içine ata ata çok cüzi boyutlara indirilebiliyor dosya boyutları. Ben kullanıyorum, google'a "freearc" yazarsan bulursun. "FreeArc" diye güzel bir program var.

Edit: Al bu linkten indirebilirsin;

Üst Alt