achambo
Üye
Var abi benimbu önerinizi not alıyorum Sn: Metin bey yeni sloganım " Başka bir arzunuz "![]()

Var abi benimbu önerinizi not alıyorum Sn: Metin bey yeni sloganım " Başka bir arzunuz "![]()

Sait abi birşey dicem ama kişisel görüşümArada kaynemiş mısır olmuş![]()
![]()

EminmisinSait abi birşey dicem ama kişisel görüşüm
Şimdi adminler modların yetişemediği yada yetkileri olmayan işleri yapması gerekmiyormu
Ne güzel takılıyok bence sen modlara bırak bizi onlar halleder![]()
: hiç moderator olamadım ondandır bu hırçınlığım
:sınırsız atalım taze çıktıSaid abi sen bana 23.55 te 1 günlük ban atsan 00.00 da açılıyo mu?
ertesi gün açılır saat süresine 24 saat sayıyor 
saat 19 da ban yemiştim 2 günlük 1 gün 5 saat sonra açılmıştı amasınırsız atalım taze çıktı![]()
![]()

Bende senin gibi hırçındım bi zamanlar :PEminmisin![]()
: hiç moderator olamadım ondandır bu hırçınlığım
:

o zaman senin hesaptan girmem gerekir abi şifren var zatensınırsız atalım taze çıktı![]()
![]()

sanmıyorum arkadaşım bazen sistem yerel saatten ayrılmış olabilir.Xenforo da sistemin bu tür hatasınıa rastlamadım olursa bir üye arkadaşınız aracılığı ile yönetime ulaşınsaat 19 da ban yemiştim 2 günlük 1 gün 5 saat sonra açılmıştı ama![]()

hatırlıyorumBende senin gibi hırçındım bi zamanlar :P
Hatırlıyonmu sait abi bi ara symbian ev ekranlarında 500 e yakın yorumu çöpe almıştım![]()

şimdi orda geyik yapıyonmu dimiBende senin gibi hırçındım bi zamanlar :P
Hatırlıyonmu sait abi bi ara symbian ev ekranlarında 500 e yakın yorumu çöpe almıştım![]()

Serhan emniyet binasının karşısında oturuyon öyle değilmiCüzi bir ücret karşılığı heçkırlık yapılır![]()

Aynen öyle abiSerhan emniyet binasının karşısında oturuyon öyle değilmi![]()
biraz ilersinde 
Ona göre yakınsın bana bir alo demem yeter haniAynen öyle abibiraz ilersinde
![]()
sahte para heçkır falan hayırdır

Ona göre yakınsın bana bir alo demem yeter hani![]()
![]()
![]()
Örgütlerim , çetelerim varOna göre yakınsın bana bir alo demem yeter hani![]()
![]()
![]()
.gif)
saat 21:30 doğru uykuya belirtileri gelmiş bak![]()

la ben burayı herkes kisilessestirdigi arayüzu paylassin konusu sandimAgent go teması ve coolight go weather teması![]()

bu önerinizi not alıyorum Sn: Metin bey yeni sloganım " Başka bir arzunuz "![]()