Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Symbiandan geldik kan çekiyorAcayip Hoşuma gitti ikonlar duvarkağıdı widget falan baya beğendim eline sağlıkÜst barı nereye düşürdün
Saat hava durumu widgetı bi an symbianı hatırlattı bana senin ekranlarda çok güzel olmuş eline sağlık
Olmadı sadece 1 kere ben kukkandığın programları sormuştum diye hatırlıyorume bende daha önce symbian daydım orda daha önce hiç konuşmuşluğumuz olmuşmuydu ben hatırlamıyom amasymbian da baya paylaşımlarım oldu çünkü.
ne kesiyoz bu bayramteşekkür ederim evet çok güzel olduagent go teması
amaç o zaten onlar dikkatinizi dağıtsın ki ekranı güzel bulun
ayıp ayıp
garı gızne kesiyoz bu bayram
eminim zaten ama sende hak ver bazen ister istemez bikaç cümle muhabbet oluşuyo biliyosun bizde zaten elimizden geldiğince kısa kesiyoruz konu dağılmasın diye. bence sizlerde bu kadarını maruz görmelisiniz ki zaten o konuda yardımcı oluyosunuz bişey demiyosunuz o kadarına. böle bikaç cümle muhabbet olabilir dimi?Uyarılar gelecek yakında emin olun.
Agent go teması ve coolight go weather temasıgarı gız
yer uygun değil ama uyarı puanı yeriz hacı
najanaja abi icon paketi ile saati alabilirmiym acaba
hadi ya harbi bide şikayetmi ediyolarŞikayet geliyor dostum hakkınızda ihbar varbizde isteriz ve izin veriyoruz ama işin şakası bir yana kuralları askıya alamayız bir kaç kişiyi tolere edelim dedikmi milyon üyeyi tolere edemeyiz öyle değilmi ekran ile ilgili konuşun sorun değil ancak konu bir kopuyor yabancı olarak giren konudan hiç bişey anlamıyor. Anlayışın için şimdiden teşekkürler
kardesim ustteki iphone gorunumu varya o nasıl yapılıyo avea yazıyoya sebeke var widgetin ustu sarj cubugu olan yer
azcık bile konudan sapma olmazsa serbest zatenKonu içeriğiyle ilgili muhabbet olmalı bence, bot değiliz sonuçta
bu önerinizi not alıyorum Sn: Metin bey yeni sloganım " Başka bir arzunuz "Konu içeriğiyle ilgili muhabbet olmalı bence, bot değiliz sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?