keremerson Üye Konu Sahibi marllboro' Alıntı: ben ailede yeniyim.iyi bir program olduğuna inanıyorum. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeşşşş umarız paylaşımcı ve aktif bi üye olursun
marllboro' Alıntı: ben ailede yeniyim.iyi bir program olduğuna inanıyorum. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeşşşş umarız paylaşımcı ve aktif bi üye olursun
keremerson Üye Konu Sahibi zaga74' Alıntı: saol Genişletmek için tıkla ... ne demek ramco54' Alıntı: sevgili olupta bu bu programi istemeyen olamaz heralde sagol ise yarar tesekkurler. Genişletmek için tıkla ... ewet bencede.. sende saol önemli deil leon74' Alıntı: teşekkürler ellerin ve klavyen dert görmesin Genişletmek için tıkla ... amiiinnnn ekako' Alıntı: ooo bu çok iyi ya Genişletmek için tıkla ... e tabi çok ii olacak kardeş ben paylaştım
zaga74' Alıntı: saol Genişletmek için tıkla ... ne demek ramco54' Alıntı: sevgili olupta bu bu programi istemeyen olamaz heralde sagol ise yarar tesekkurler. Genişletmek için tıkla ... ewet bencede.. sende saol önemli deil leon74' Alıntı: teşekkürler ellerin ve klavyen dert görmesin Genişletmek için tıkla ... amiiinnnn ekako' Alıntı: ooo bu çok iyi ya Genişletmek için tıkla ... e tabi çok ii olacak kardeş ben paylaştım
keremerson Üye Konu Sahibi deryanil' Alıntı: tam aradığım program ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... kocaksan' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... önemli deil güle güle kullanın
deryanil' Alıntı: tam aradığım program ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... kocaksan' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... önemli deil güle güle kullanın
keremerson Üye Konu Sahibi cihann23' Alıntı: arkadaşlar bn programın dowland kısmını göremiyorum yada linkini desem? Genişletmek için tıkla ... link yok birader dosya eklentisi şeklinde war.. orda "eklenmiş dosya" war ve altındaki dosyaya tıklayarak dosyayı indirebilirsin
cihann23' Alıntı: arkadaşlar bn programın dowland kısmını göremiyorum yada linkini desem? Genişletmek için tıkla ... link yok birader dosya eklentisi şeklinde war.. orda "eklenmiş dosya" war ve altındaki dosyaya tıklayarak dosyayı indirebilirsin
rojin Üye abi bu n70 de çalısırmı.cunku daha n70'te calısan tam ekran programı bulamadım..bır bılgın varsa sevinirim..
abi bu n70 de çalısırmı.cunku daha n70'te calısan tam ekran programı bulamadım..bır bılgın varsa sevinirim..
cihansinan Üye keremerson' Alıntı: İstediğiniz numaraya resim yükleyerek o numara aradığı zaman tam ekran o resmin çıkmasını sağlayan bir program. Genişletmek için tıkla ... eline sağlık çok güzel olmuş deneyelim bakalım
keremerson' Alıntı: İstediğiniz numaraya resim yükleyerek o numara aradığı zaman tam ekran o resmin çıkmasını sağlayan bir program. Genişletmek için tıkla ... eline sağlık çok güzel olmuş deneyelim bakalım