şuan 2.3.4 kullanıyorum o yüzden bende yokKişiye tıkladığın zaman açılan pencerede seçeneklere tıkla düzenle , sil vs çıkıyorya orda ya kara listeye al olucak yada engelleme listesine al falan olucak 2 'sinden biri %100 olması lazım. O kişiyi engellediğinde zaten onun numarasının yanında engel işareti çıkıyor aradığı zaman sana ne bi uyarı geliyor ne birşey. Msj atarsada msj geliyor fakat boş olarak yazdığını göstermiyor yani. Programa falan gerek duymuyorum ben şahsen.

Kişiye tıkladığın zaman açılan pencerede seçeneklere tıkla düzenle , sil vs çıkıyorya orda ya kara listeye al olucak yada engelleme listesine al falan olucak 2 'sinden biri %100 olması lazım. O kişiyi engellediğinde zaten onun numarasının yanında engel işareti çıkıyor aradığı zaman sana ne bi uyarı geliyor ne birşey. Msj atarsada msj geliyor fakat boş olarak yazdığını göstermiyor yani. Programa falan gerek duymuyorum ben şahsen.
Böyle bulursan banada haber ver iletim olayı engellense yeterbeyler konu farklılasıyo mesela engelledgmz kisi bize mesaj attgnda iletim raporu alamasın aradgnda ulaşamasın anlatabiliymuym gerekli olan bu Tesekkur ederim konu iyi .