Arayan engelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
Arayan engelleme
Beyler beni arayani engelleyebilecegim iyi bir program varmi benim hic haberim bile olmasin o kisinin aradigindan

tapatalk

tapatalk

Üye
rehberde seçeneklere tıkla kara listeye al

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
Yok oyle bisey

tapatalk

tapatalk

Üye
adı kara liste değil zaten kişinin üstünde ki seçeneklere tıkla orda tiklenmesi gereken bişey var onu tikle

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
Hala yok

tapatalk

tapatalk

Üye
sen cm10.1 kullanmıyon mu?

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
Yok suanlik kullanmiyom

tapatalk

tapatalk

Üye
ozaman bilemiycem

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
Yinede tesekkurler yardimin icin :) bilen varmi

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
Ordaki linkten bisey anlamadim baska yerden indirdim :) sagol

RowneSM

RowneSM

Üye
Kişiye tıkladığın zaman açılan pencerede seçeneklere tıkla düzenle , sil vs çıkıyorya orda ya kara listeye al olucak yada engelleme listesine al falan olucak 2 'sinden biri %100 olması lazım. O kişiyi engellediğinde zaten onun numarasının yanında engel işareti çıkıyor aradığı zaman sana ne bi uyarı geliyor ne birşey. Msj atarsada msj geliyor fakat boş olarak yazdığını göstermiyor yani. Programa falan gerek duymuyorum ben şahsen.

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
Kişiye tıkladığın zaman açılan pencerede seçeneklere tıkla düzenle , sil vs çıkıyorya orda ya kara listeye al olucak yada engelleme listesine al falan olucak 2 'sinden biri %100 olması lazım. O kişiyi engellediğinde zaten onun numarasının yanında engel işareti çıkıyor aradığı zaman sana ne bi uyarı geliyor ne birşey. Msj atarsada msj geliyor fakat boş olarak yazdığını göstermiyor yani. Programa falan gerek duymuyorum ben şahsen.
şuan 2.3.4 kullanıyorum o yüzden bende yok :)

zeus1907

Üye

benimki hem rootlu hem romlu ama böyle bir seçenek çıkmıyor. ille program mı yüklemem gerekecek

rahmiozturk84

Üye
root kök arama diye bi program war arayan kişide sizi normal aradığı gibi çalıyor fakat sizin telde hiçbir şekilde görünmüyor ne attığı mesajlar nede aramalar

EneSinan

EneSinan

Üye
Dr web de black list ozelligi mevcut

mertcan01

mertcan01

Üye
Bicok program denedim.ki telefonumdada engelleme özellikligi var. Google playden kolay engelleyici diye bir program indirdim. Cok basit bir program. Ne arayandan haberin oluyor nede attigi msjdan. Aramayida msji da mesaj kutunda gostermiyor. Kendi programin icinde sakliyor. Istemezsen saklamiyor bile. Numaralari tek tek seciyorsun eksi yani bu ama geri kalani kullanisli..
Kolay engelleyici ismide.

Cikoo.78

Cikoo.78

Üye
beyler konu farklılasıyo mesela engelledgmz kisi bize mesaj attgnda iletim raporu alamasın aradgnda ulaşamasın anlatabiliymuym gerekli olan bu Tesekkur ederim konu iyi .

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
beyler konu farklılasıyo mesela engelledgmz kisi bize mesaj attgnda iletim raporu alamasın aradgnda ulaşamasın anlatabiliymuym gerekli olan bu Tesekkur ederim konu iyi .
Böyle bulursan banada haber ver iletim olayı engellense yeter

Cikoo.78

Cikoo.78

Üye
İnş kardeşim

Üst Alt