ARAYAN Bİ Numarayı (çağrıyı ) engelleyen telefon modelleri

Sponsorlu Bağlantılar

kidi_38

Üye
    Konu Sahibi
ARAYAN Bİ Numarayı (çağrıyı ) engelleyen telefon modelleri
arkadaşlar yeni bi telefon almayı düşünüyorum ama bu telefonda arayan bazı numaraları filtreyebildiğimde ne bana ulaşsın nede msj çekebilsin bu özellik mutlaka olmalı arkadaşlar tüm numaralar için demiyorum beni rahatsız eden bazı numaralar için bana böyle bi telefon modeli önerin yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkürler arkadaşlar:bilmm

celibar

celibar

Üye
sen sadece başka hangi özellikte telefon istediğini ve fiyatı söyle.arama engelleme veya mesaj engelleme için sadece program yüklemen yeterli olacaktır.tabi ki symbian olmalı.

kidi_38

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu özellik dahili olan bi telefon yokmu bu özellik kendisinde olsun proğram falan yüklemekle olmasın telefonda dahili varsa öyle telefon olmalı yardımlarınızı bekliyorum ...

Utku

Utku

Üye
çinmalı tellerde var

kidi_38

Üye
    Konu Sahibi
nokia samsung da olan yokmu arkadaşlar bazı nokialarda Mesajlaşma ve çağrılar için numara filtreleme diye bi özellik var bu özellik onu sağlamaz mı örnek nokia 6730

Utku

Utku

Üye
program yüklersinnn...

kidi_38

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu özellik dahili olan bi telefon yokmu bu özellik kendisinde olsun proğram falan yüklemekle olmasın telefonda dahili varsa öyle telefon olmalı yardımlarınızı bekliyorum ...

arkadaşlar bu özellik dahili olup iyi bi marka telefon yokmu yardımlarınızı bekliyorum çok mağdurum

nursah35

Üye
var corby pro b5310

kidi_38

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokia bi telefon varmı lütfen yardım bu telefonlarla haşır neşir arkadaşlarımız yardım bekliyorum lütfen dahili istediğin numarayı engelleme özelliği

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Samsung'lara bakman gerek.

haltie

haltie

Üye
Evet samsunglarda var bu özellik ama symbianlara çok güzel programlar yükleyebiliyorsunuz aynı programda hem sms hem arama engelliyorsunuz sanırım mesaj engelleyen telefon yok :hmmm arayarak sapıklık yapan mesajlada yapar

SilentOne

SilentOne

Üye
samsung da var ole bir ozelliq

konyarapp

Üye
samsunglarda var arkadaşım D900,D900i,Ve e250 de Engelliler listesi var oradan engelliyebiliyorsun

kidi_38

Üye
    Konu Sahibi
samsunglarda var arkadaşım D900,D900i,Ve e250 de Engelliler listesi var oradan engelliyebiliyorsun

peki kardeş sadece rehberimde olan kişiler beni arasa böyle bi özellik varmı kardeşim lütfen yardım

Üst Alt