• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

arapça wav şarkı ne olur yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

zaferengur

Üye
    Konu Sahibi
arapça wav şarkı ne olur yardımmm
arkadaşlar 2005-2007 li yıllarda arapça slow wav bi parça vardı telefonumda kaybettim ve şimdi bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: kol@j

kol@j

kol@j

Üye
bsei wa wa mı?

--------------- Ekleme ---------------

kardes sanatçının adı :dashni

arama çubuğyuna "waw" böyle yaz çıkıyor ama idman tanımadığı için indiremedim.
indirdiğim zaman haberin olacak.

bu ise hayırlı olsun

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
buda benden olsun arkadas bulmus ama indirip paylasamamıs bende indirip paylasayım baska yerden +++rep isterim :ehe Link:

kol@j

kol@j

Üye
download manager diye bişi var ayrıca format factory den de mp3 'e çevirmek lazımdı
sadece wav diye şarkı var demiş eleman bu kadarcık bilgiyle bu kadar yapabildim.
üstelik şarkı arapça da değil... cevap da vermiyo ki "tamam bu diye " veya değil diye
o yüzden bu kadar ayarladım
ilgine de teşkkürler.
hayırlı forumlar

zaferengur

Üye
    Konu Sahibi
ben bu kadar çabuk cevap verilecegini sanmıyodum arapça wav slow bi şarkıydı bi bi kun mu öyle bişeyler söylüyodu ilginize teşekkürler baktım bunlar degil
yardım ederseniz çok sevinirim
şarkı slow türkçesi aşkla ilgiliydi kadın söylüyo

yardım yok mu ? :( :( :(

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
cok sey istiyonuz aramyı bırak yeni sarkılar cıkıyor onları dinle kardesim elimizden geleni yaptık!:hmmm Baskası bulsun :nono:

kol@j

kol@j

Üye
aklımda bişey daha var
cevap vermeden bekleyin bir on dakkaya hazır olur

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
telefona sesi veya taklit sesi gibi birşey yap bu durumlar isi yarabilir sanatcının adını-müzik sölesene hemen buluruz :ehe

kol@j

kol@j

Üye

bu fizy deki şarkıcının adı :"beatin" suriyeli
bu olabilir mi?
daha da araştırıyorum

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Bana İsmi Lazım Deil Ben Müziği Dinlicem Dersen Buyur :ehe Cok Basit Oldu :) Link:

kol@j

kol@j

Üye
kardeş araştırırken birde arap dansöz buldum ama benden bu kadar galiba inşallah olmuştur.

kusursuz king buyeni arkadaşa ilgi göstersdiğin için teşekkür ederim

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
sorun deil bu sarkıysa bol bol dinleyin dinletin :)

zaferengur

Üye
    Konu Sahibi
evet bana isim cisim lazım degil şarkı çok güzeldi enemide habsun sadat,hulemin el bibikun gibi bişeyler sölüyodu araştırmalarınız için çok sagolun bu şarkıyı kimse bilmiyomuymuş ya çok garip

Üst Alt