aranızda ukeyboard kullanan var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matt01

Üye
    Konu Sahibi
aranızda ukeyboard kullanan var mı ?
Arkadaşlar aranızda ukeyboard u kullanan var mı ? Sanal klavye de türkçe karakter getirmek istedim ama olmadı halbuki maemo.org da ukeyboard da türkçe de ekli diyor anlayamadım şimdiden sağolun ;)

murattiy

murattiy

Üye
sanal klavyeye türkçe ekliyebilirsin
bunun için ukeyboard yükleyin ayarlardan tex inpu alanında

--------------- Ekleme ---------------

"use virtual keybord" u seç sonra bu sayfanın en altında 2nd language yada 1st language kısmından türkçeyi seçersen fiziksel klavye kapalıyken örnek mesaj yazarken sanal klavye açılır ordan tükçe ile yazabilirsiniz.fiziksel klavye türkçeyi desdeklemiyor.Sadece virtual denen sanal klavye dokunmatik alanda devreye giriyor ama kızak kapalıyken devreye giriyor

matt01

Üye
    Konu Sahibi
sanal klavyeye türkçe ekliyebilirsin
bunun için ukeyboard yükleyin ayarlardan tex inpu alanında

--------------- Ekleme ---------------

"use virtual keybord" u seç sonra bu sayfanın en altında 2nd language yada 1st language kısmından türkçeyi seçersen fiziksel klavye kapalıyken örnek mesaj yazarken sanal klavye açılır ordan tükçe ile yazabilirsiniz.fiziksel klavye türkçeyi desdeklemiyor.Sadece virtual denen sanal klavye dokunmatik alanda devreye giriyor ama kızak kapalıyken devreye giriyor

Tamamdır kardeşim çok sağol ben yüklüyordum ama kaydırma çubuğu ile aşağıya bakmadım hiç aşağıya inince 1st language den seçtim Türkçe yi hemen ;):oke::oke:

murattiy

murattiy

Üye
ingilizce sms cümle kuracaksan 2nd de klavye açık kalsın derim kelimeyi kendi getiriyor güzel oluyor ingilizce sms atarken tabi hemen yanındaki dictionary kısmındanda sözlüğü seçmelisin
şimdilik türkçede sözlük yok

lepadekor

lepadekor

Üye
mrb. telefon defterindeki harf ve sayılar çok küçük. Setting'de ayarlama seçeneğini bulamadım. Bir yolu yok mu? Tşklr.

matt01

Üye
    Konu Sahibi
ingilizce sms cümle kuracaksan 2nd de klavye açık kalsın derim kelimeyi kendi getiriyor güzel oluyor ingilizce sms atarken tabi hemen yanındaki dictionary kısmındanda sözlüğü seçmelisin
şimdilik türkçede sözlük yok

evet öyle de güzel oluyor ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt