Adana'lılar bi ses versinde bilelim.. ADANA'LIYIK ALLAH'IN ADAMIYIK ;)
BYFECI Üye Konu Sahibi Aranızda ADANA'LI Var mı ? Adana'lılar bi ses versinde bilelim.. ADANA'LIYIK ALLAH'IN ADAMIYIK
BYFECI Üye Konu Sahibi 10baros10' Alıntı: deilim ama bulundum... ceyhan kozan seyhan Genişletmek için tıkla ...
Nedensiz-Sebebsiz Üye gardaş ayanı deng al bak - - - Eklendi - - - şalgam içerik - - - Eklendi - - - adamın gulağını keserik
gardaş ayanı deng al bak - - - Eklendi - - - şalgam içerik - - - Eklendi - - - adamın gulağını keserik
BYFECI Üye Konu Sahibi 10baros10' Alıntı: gardaş ayanı deng al bak - - - Eklendi - - - şalgam içerik - - - Eklendi - - - adamın gulağını keserik Genişletmek için tıkla ... Aynen Sende mi Adana'lısın ?
10baros10' Alıntı: gardaş ayanı deng al bak - - - Eklendi - - - şalgam içerik - - - Eklendi - - - adamın gulağını keserik Genişletmek için tıkla ... Aynen Sende mi Adana'lısın ?
Nedensiz-Sebebsiz Üye Faciaa01' Alıntı: Aynen Sende mi Adana'lısın ? Genişletmek için tıkla ... sayılır kardeşim orali oldum diyebilirım
Faciaa01' Alıntı: Aynen Sende mi Adana'lısın ? Genişletmek için tıkla ... sayılır kardeşim orali oldum diyebilirım