Aranıldığında ulaşılamıyor gözüken program ?

Sponsorlu Bağlantılar

qrs

qrs

Üye
    Konu Sahibi
Aranıldığında ulaşılamıyor gözüken program ?
Forumda bütün konuları araştırdım, çağrı yönetim ses ve çağrı bölümü dahil..
Bu tarza yönelik bütün programlar meşgule düşürüyor.. yine konularda araştırırken bi arkadaşımız aranıldığında ulaşılamıyor gözüken olarak advanced call manager programını önermiş, programı buldum ve indirdim ama o özellikte sadece tam sürüm olduğunda kullanılabiliyormuş :S nasıl tam sürüm yapabiliriz ? yada aranınca ulaşılamıyor gösteren bildiğiniz bir program varmı?
Bu arada çoğu arkadaş meşgule atan programlarda karşı tarafın bip sesini duymcağı program sormuş, bip sesini farkettirmeden meşgule en iyi düşüren program Handy Blacklist denedim bip sesi gelmeden meşgule düşürüyor...

• Beğen
Tepkiler: mariposa'm

hotboy_ist

Üye
ulaşılamıyor yapan bi program yoktur... Eğer o arama engelleme programda istediğin numarayı yönlendirme gibi secenegin varsa ki vardır; kullanmadığın bi hattına yönlendir... Böylece o kişi aradığında o hatta yönlenir ve ulaşılamıyor uyarısını alır...

qrs

qrs

Üye
    Konu Sahibi
ulaşılamıyor yapan bi program yoktur... Eğer o arama engelleme programda istediğin numarayı yönlendirme gibi secenegin varsa ki vardır; kullanmadığın bi hattına yönlendir... Böylece o kişi aradığında o hatta yönlenir ve ulaşılamıyor uyarısını alır...

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
eskiden vardı böyle program meşgul veya kapalı gösteren ama 7610 moda olduğu zaman kullanmıştım :)
n8 için bulamadım olanlarda sadece meşgul tonu veriyor. advanced managerda da var fakat tam versiyonunu istiyor onuda bulamadım :s

ByWorth

ByWorth

Üye
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
eskiden vardı böyle program meşgul veya kapalı gösteren ama 7610 moda olduğu zaman kullanmıştım :)
n8 için bulamadım olanlarda sadece meşgul tonu veriyor. advanced managerda da var fakat tam versiyonunu istiyor onuda bulamadım :s
Dostum kimin aramasını istemiyosan ona aradığı zaman "Yaw ne yüzsüz adamsın aramasana arkadaşım" dersen muhtemelen bi daha aramayacaktır =)) Boşver programı falan =)

qrs

qrs

Üye
    Konu Sahibi
Dostum kimin aramasını istemiyosan ona aradığı zaman "Yaw ne yüzsüz adamsın aramasana arkadaşım" dersen muhtemelen bi daha aramayacaktır =)) Boşver programı falan =)

gece gece baya iyi geldi bu söylediğin :D:D:D

kaç saattir arıyorum ama bişey bulamadım :)

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
Cep telefonu Facebook' gibi sosyal ağlardan önce icad edildi buna artı sağlayan telefonla bir sosyalim havası oluşumunu yakalamak isteyen nedeni bilinmeyen belli bir topluluk :) meşgulum ayağına yatıp, sevenim ve çevrem yada mantiam çok havası oluşturmak için Nerdeyse Bütün operatörlerin servise kapalı numaralarına yönlendirme yapmasıda gayet önemli buluşlardan biri sanırım :box Hiç deneme ihtiyacı duymadım, lakin istemediğim kişinin ulaşmasını istemiyorsam proğram kurmak daha mantıklı gibi..?

qrs

qrs

Üye
    Konu Sahibi
meşgulum ayağına yatıp, sevenim ve çevrem yada mantiam çok havası oluşturmak için Nerdeyse Bütün operatörlerin servise kapalı numaralarına yönlendirme yapmasıda gayet önemli buluşlardan biri sanırım :box

bu mantık yüzden sadece meşgul tonu veren programlar daha çoğunlukta var sanırım :D
benim istediğim meşgul gözükmek manitam çok çevrem çok olayı değil meşgul tonu veren program çok, ben kapsama alanı dışında olmak istiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mariposa'm
Takipçi Satın Al

Üst Alt