Arandım!

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Beni de yemeksepetinden arayıp Oğuzhan Bey dediler. Bir hoş oldum.
Sayın sevgili adminimiz EroL'un

"0212 709 56 34 numarasından arandım. Tebrikler 1 yıllık abonelik ve akıllı cep telefonu kazandınız hediyenizi almak için tuşa basınız dedi bende kapatma tuşuna bastım."

mesajında 7 farklı üyenin beğenmesine sebep olacak bir ayrıntı yakalayamadım ben açıkçası :hmmm göremediğim bir şey mi var?
8 oldu. Bir de böyle bak belki görürsün. :oke:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben daha önceden demiştim.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Düzenli olarak aranıyorum.

Revengeful

Emekli Yönetici

"0212 709 56 34 numarasından arandım. Tebrikler 1 yıllık abonelik ve akıllı cep telefonu kazandınız hediyenizi almak için tuşa basınız dedi bende kapatma tuşuna bastım."

mesajında 7 farklı üyenin beğenmesine sebep olacak bir ayrıntı yakalayamadım ben açıkçası :hmmm göremediğim bir şey mi var?

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve abandonware
The Pancar

The Pancar

Üye
Anlamayan beğen anlayanda beğen ben anlarım

Baydırman

Baydırman

Moderator
beğenmeyeni dovuyolar

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
hep pancarlar arıyor ya bu pancarları kıtır kıtır yiyeceksin

"için bir tuşa basınız ben de kapatma tuşuna bastım"

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Şimdi tuşa basınız diyor, o da diyor kapatma tuşuna bastım :d: niye kapatma tuşuna bastın diyor, baba diyor telefonda başka tuş yok diyor. Bunu okuyan sonra böyle gülüp beğeniyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
Şimdi tuşa basınız diyor, o da diyor kapatma tuşuna bastım :d: niye kapatma tuşuna bastın diyor, baba diyor telefonda başka tuş yok diyor. Bunu okuyan sonra böyle gülüp beğeniyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O da güzel :zong:

0MG90

0MG90

Üye
:yagmur:

Takipçi Satın Al

Üst Alt