Arandığımda telefon 1 saniye sonra net olarak çalmaya başlıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Arandığımda telefon 1 saniye sonra net olarak çalmaya başlıyor..
Bilindiği üzere Samsung'ta genel bir sorun var.. Birisi tarafından arandığınızda telefon çalmaya başlarken 1 saniye biraz kısık seste çalıyor daha sonra ayarladığımız ses tonuna yükseliyor..

Kodlarla veya programla vs. bu sorunu çözebilen var mı ?

haltie

haltie

Üye
yok sanırım bende kullandım o problem var ama çokda sorun yaratan bir şey değil hatta sorun bile sayılmz

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Kısa süreli çağrılarda bazen sesi duyamıyorum o yüzden bu sorunu aşmam gerekiyor.. :) Nokia almıyorum pahalı diye, Samsung'un da tek kötü özelliği bu olsa gerek.. :)

haltie

haltie

Üye
evet o dogru kısa çağrılarda problem yaratyor.ama yazılımsal oldugu icin olcagnı sanmam umarm bulursun kardeşim

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Samsung bunu kasıtlı olarak mı yapıyor ?

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
format at duzelır *2767*3855#

kwnchh

kwnchh

Üye
Formatla ya da benzer bir uygulamayla,olmadı yüklenebilecek bir uygulamayla aşılacak bir sorun değil bu. Daha doğrusu bu bahsi mevzuu konu sorun değil durum. Dikkat ederseniz bu uygulama hemen hemen her Samsung'da sabit bir şey artık ve sebebi de muhtemelen hoperlörün zarar görmemesi için yapılması. Zira teknik servislerde kod aracılığyla sesi yükseltilen onlarca patlak hoperlöre sahip Samsung modelleri var..

haltie

haltie

Üye
formatla alakası yok:ehe

baranas

Üye
samsung kulaklıkla dinleyenler için geliştirmiş bu sistemi aşırı ses kulağa zarar vermesin diye h er telinde var

fatih82

fatih82

Üye
bende samsung kullamdım keşke tek problemi bu olsa samsunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt