Hasan Üye Mazlum Somer' Alıntı: Yok Be Kardesim Burda Giden Telefon Gitmistirr .. Zaten Sklmstim O Telefondan 5800'Di .. Genişletmek için tıkla ... Bunun için zengin demiştim Sanki telefonu hiç önemsemiyor gibisin de ondan
Mazlum Somer' Alıntı: Yok Be Kardesim Burda Giden Telefon Gitmistirr .. Zaten Sklmstim O Telefondan 5800'Di .. Genişletmek için tıkla ... Bunun için zengin demiştim Sanki telefonu hiç önemsemiyor gibisin de ondan
Mazlum Somer Üye Konu Sahibi hasane51' Alıntı: Bunun için zengin demiştim Sanki telefonu hiç önemsemiyor gibisin de ondan Genişletmek için tıkla ... Bi Suru Sevdiqim Ile Fotolar Falan Vardi .. Bi Tek Onlara Uzuldum Cunku Onlar 'Maneviydi' .. Ve Ben Telefon Icin Uzulsemde Geri Gelmeyeceqini Bildiqim Icin Uzulmuyorum Kardesimm .. Dunya Mali
hasane51' Alıntı: Bunun için zengin demiştim Sanki telefonu hiç önemsemiyor gibisin de ondan Genişletmek için tıkla ... Bi Suru Sevdiqim Ile Fotolar Falan Vardi .. Bi Tek Onlara Uzuldum Cunku Onlar 'Maneviydi' .. Ve Ben Telefon Icin Uzulsemde Geri Gelmeyeceqini Bildiqim Icin Uzulmuyorum Kardesimm .. Dunya Mali
Oğuzhan Üye Astrosman' Alıntı: yok yok öyle dedim(iç ses: birazdan görün sorunu.) Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 08:57:00 ---------- Yazıldı @ 08:55:50 ---------- tempestshine' Alıntı: Geçmiş olsun.Ama E7 ve N8 1000 TL'lik telefonlar hangi parayla alacaksın? Genişletmek için tıkla ... adam yabancı ülkede yaşıyo
Astrosman' Alıntı: yok yok öyle dedim(iç ses: birazdan görün sorunu.) Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 08:57:00 ---------- Yazıldı @ 08:55:50 ---------- tempestshine' Alıntı: Geçmiş olsun.Ama E7 ve N8 1000 TL'lik telefonlar hangi parayla alacaksın? Genişletmek için tıkla ... adam yabancı ülkede yaşıyo
Astrosman Üye Kabız Civciv' Alıntı: ----------Eklendi @ 08:57:00 ---------- Yazıldı @ 08:55:50 ---------- adam yabancı ülkede yaşıyo Genişletmek için tıkla ... pasaport hazırsa alamanya ya gidiyoruz haftaya....
Kabız Civciv' Alıntı: ----------Eklendi @ 08:57:00 ---------- Yazıldı @ 08:55:50 ---------- adam yabancı ülkede yaşıyo Genişletmek için tıkla ... pasaport hazırsa alamanya ya gidiyoruz haftaya....
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap ABD ye gidip pahalı telefonları satın alıp tekrar gelmek, herhalde Türkiyedeki aynı telefonu satın almaktan daha ucuzdur. Üstelik gezmiş oluyorsun.
ABD ye gidip pahalı telefonları satın alıp tekrar gelmek, herhalde Türkiyedeki aynı telefonu satın almaktan daha ucuzdur. Üstelik gezmiş oluyorsun.
Mazlum Somer Üye Konu Sahibi Burda O Telenfonlar 700 Euro Falann .. Ben 450 Euro Gondererek O Telefona Sahip Olabilirim Diye Dusunuyorumm
Burda O Telenfonlar 700 Euro Falann .. Ben 450 Euro Gondererek O Telefona Sahip Olabilirim Diye Dusunuyorumm
tempestshine Üye Mazlum Somer' Alıntı: Burda O Telenfonlar 700 Euro Falann .. Ben 450 Euro Gondererek O Telefona Sahip Olabilirim Diye Dusunuyorumm Genişletmek için tıkla ... Doğru.Umre'den 350 TL'ye İphone 4 almış adamlar.Derslerimi düzeltirsem İphone'um olacak
Mazlum Somer' Alıntı: Burda O Telenfonlar 700 Euro Falann .. Ben 450 Euro Gondererek O Telefona Sahip Olabilirim Diye Dusunuyorumm Genişletmek için tıkla ... Doğru.Umre'den 350 TL'ye İphone 4 almış adamlar.Derslerimi düzeltirsem İphone'um olacak
Mazlum Somer Üye Konu Sahibi tempestshine' Alıntı: Doğru.Umre'den 350 TL'ye İphone 4 almış adamlar.Derslerimi düzeltirsem İphone'um olacak Genişletmek için tıkla ... E Hadi Bakalimm
tempestshine' Alıntı: Doğru.Umre'den 350 TL'ye İphone 4 almış adamlar.Derslerimi düzeltirsem İphone'um olacak Genişletmek için tıkla ... E Hadi Bakalimm
forever1907+ Üye Her türlü jb-unlock-simlock-telefon tamiri-uygulama-oyun-tema- ariza giderme hepsi maxicep iletişim de ))
Her türlü jb-unlock-simlock-telefon tamiri-uygulama-oyun-tema- ariza giderme hepsi maxicep iletişim de ))