ARAMIZDA KALSIN,50MB LIK haftalık INTERNET 1 AY NASIL KULLANILIR

Sponsorlu Bağlantılar

ADCANBAS

Üye
    Konu Sahibi
ARAMIZDA KALSIN,50MB LIK haftalık INTERNET 1 AY NASIL KULLANILIR
:oke: Aramaızda kalsın dedim,Daha önce yazıldıysa fazla sulandırlımasın derim ;-)

Ben haftalık internet paketi aboneligi yaptırdım,1 hafta boyunca 25 kontöre 50 Mb . hafta gecince 8. günde 25 kontör daha kesildi,sonra aynen devam etti. hattımda kontör yoktu ve inter aboneligi paketimde yaklasık 30 mb felan vardı,internet paketi iptal olmadı aynen devam ediyor, 10 gün oldu ve kontör olmadıgı halde devam ediyor,20 gün aynı ve interneti kullanıyorum ve hattımda kalan mb ise 10 mb felan, inadına kontör yüklemedim ve tam bir ay sonra internet paketindeki mb lar bitti,

Şimdi anlamayanlar için haftalık 25 mb paket bir ay nasıl gider onu söyliyeyim,bunda tek şart hattınıza internet teki mb bitmeden kontör yüklemeyiniz,yada kontör yüklemek istediginizde iptal 2260 a yollayın, o zaman internet iptal olur. Yoksa bir hafta sonunda kalan mb lar ı 1 ay boyunca kullanabiliyorsunuz, 1 ay sonra kac mb kaldıysa hepsi gidiyor..

Budur paylaşım , saygılar ;-):oke:

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Ya hata olmuştur ya da Turkcell senden bunun ücretini kontör yükleyince alır...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bir haftalık 50mb. paket bana bigün gitmez be kardeşim.. ne bir haftası, ne bir ayı... günlük 10kontöre 30mb. var o daha hesaplı...:ehe

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Güzel kardeşim emin ol ücretini Turkcell kontor yükleyince alacaktır çünkü hattında kontor olmadığında haftalık internet aboneliğinin yenilenmesi için hattında kontor olması gerek Hattında kontor olmadığında Turkcell in bize gönderdiği herzaman ki standart mesaj şudur yeterli kontorunuz olmadığı için şu kampanyadan veya servisten yararlanamazsınız hesabı.. Sen istersen benim açtığım konuyu incele hattın internete doysun buyur link : http://www.maxicep.com/turkcell/bom...ikliyorum-konu-internet-paketleri-201696.html

veganomi

Üye
Bunu ben uzun süredir biliyordum arkadaşın söylediği doğru dediğiniz gibi mesaj geliyor fakat internette kalan mb ları sıfırlamıyorlar kontör yükleyince gene standart 25 kontor düşüyor ve 50mb yüklüyorlar o şekilde devam ediyor..

atakan kır

atakan kır

Üye
abicim ben dııııııııııııııııııııt yere dıııııııııııııııııt diye bir mesaj attım 150 mb bedavadan geldi sonra köntör de almıyor

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Turkcell böyle şeylere kontör almaya kalksa benden 400-500 kontör alır arkadaşlar :) Hiç bir şey olmaz arkadaşa. Kesinlikle kontörü gitmez. Turkcell'in açıklarından faydalanmak çok güzel oluyor :)

arslansem

arslansem

Üye
Alıp almadığını ilerleyen zamanlarda gel yaz buraya bence :D

iskenlii

iskenlii

Üye
bu nasıl iş :l

darülmendep

darülmendep

Üye
Konu 6bin hit yapmış ama aslı belli değil bence uygulamayın arkadaşlar?!

Üst Alt