Aramızda Kaç İzmirli Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omayra

Üye
İzmir hediyelik eşya fuarının yarın son günü. Bu akşam fuara gittik birsürü bişeycik aldık. Ayacıklarım koptu gezmekten :)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
neler aldınız meraak ettik:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fiyatta durumlar nasıldı.

omayra

Üye
Alaçatılıların standından meyve şeklinde yapılan sabunlardan aldık, acayip güzeller. Aynı gerçek gibi yapılmışlar :) Küçük boylar (örn çilek) 1 YTL, Orta boylar (örn portakal) 2 YTL, büyük boylar (örn dilim karpuz) 3 YTL. Küçük bir sepet 10 - 15 YTL'ye dolduruluyor.

Başında herkesin kuyruk olduğu El Jezeire parfüm standından sakın alışveriş yapmayın, parfümlerin şişesini 40 YTL'ye satıyorlar, aynı çocukları geçen akşam Konak'ta yere sergi açtıklarında gördüm ve aynı parfümü 15 YTL'ye aldım :)

İncik boncuk pek çok. Fiyatlar herkese, her keseye uygun, ancak gezmek gerekli ve normal piyasa fiyatlarından da haberdar olmak gerekli, kazıklanabilir insan :)

Onun dışında annemgillere tarhana aldım ki bardağı 1 YTL'ye satılıyor, kesinlikle içtiğim en güzel tarhana çorbası, kg fiyatı 12,5 YTL.

Eve eşimin uzun zamandır istediği Kızılderili bibloları ve kızılderili maskı aldık, tanesi 5 YTL.

Pet shop bölümünde husky, boxer, doberman ve terrier yavruları ve bol bol balık vardı, kedi çeşidi yoktu. Fiyatlarını bilemiyorum, sormadık.

Çoraplar aldık çizgili çookk şirinler :), eldiven, atkı vs. aldık işte.. Anlayacağınız hep ıvır hep zıvır aldık :) Bu yılbaşında kendimizi sevindirdik :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
hayırlı ugurlu olsun hanımefendı..Saglıklı mutlu yıllarda giyin.güle güle kullanın.saygıLar

omayra

Üye
Teşekkür ederim efendim, insan evine ıvır zıvır dahi olsa bişeycikler aldığı zaman o kadar mutlu oluyor kiiii!! En güzel an da, kızılderili maskını duvara astığımızda yaşandı, maskın üzerindeki kuş tüylerini farkeden çatlak oğluşum, duvarın dibine geçip maska bakarak saatlerce miyavlayarak türküler söyledi, tırmanmaya çalıştı, başaramadı, yorgun düştü tatlişkom benim :)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
alışveriş yapnak güzel ve zevklidir:oke:değilmi dreamgirls:islik

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye

taş geldi sanki :ehe:

fuar gerçekten çok güzel gitmeyen varsa saat 22 ye kadar açık bugün gidin... kız arkadaşımla 4 kere gittk :D her birinde birine bi hediye aldık... :D hepsini neden almadınız die sormayın bende bilmiyorum :D :kop: :oke:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
taş geldi sanki :ehe:

fuar gerçekten çok güzel gitmeyen varsa saat 22 ye kadar açık bugün gidin... kız arkadaşımla 4 kere gittk :D her birinde birine bi hediye aldık... :D hepsini neden almadınız die sormayın bende bilmiyorum :D :kop: :oke:
maxicep üyelerinemi aldın:ehe

dreamgirls

dreamgirls

Üye

evet aşkım...
senle beraber çok güzel ve zevkli alışveriş yapmak... bide beğenebilsek... :naughty:
( ama bu taşın hesabınııııı... :naughty:akşama:naughty: )

karides

Üye
İzmir'li değilim; ama İzmir'de yaşıyorum. Burası çok güzel bir şehir. Merkezi her geçen gün kirleniyor (her büyük şehrin sorunu bu zaten); ama vazgeçilmez bir tarafı var bu şehrin. Esnafını pek sevmem; ama genel olarak insanı çok iyidir. Serbestsinizdir bu şehirde. Özellikle bir öğrenci olarak Buca ve Bornova ilçeleri tam size göredir. Bornova Küçük park, Buca Forest caddesi neredeyse tüm yıl boyunca harekteli ve nüfus ortalamaları 25'in altındadır. Öyleki, başka yerler için daha haraketli geçen Bayram günlerinde, buralarda (öğrenciler memleketlerine gittikleri için) anlamsız bir durağanlık göze çarpar. Hele Alsancak, bu semti anlatmaya gerek yok; tüm Türkiye bilir. İstanbullar için şöyle bir benzetme yapayım. Alasancak, İzmir'in Nişantaşıdır.

İşin açıkçası ben de bir çok insan gibi İstanbul aşığıyım, ama sadece gezmek için. Yaşamak derseniz İzmir'i tek geçerim.

Size de tavsiye ederim.

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tesekkurler dostum cok guzel bır yorum olmus

dreamboys69

dreamboys69

Üye
[SIZE=-1]sallana sallana alsancaktan aşağı bir konakta karşıyakada ben o yari arar dururum:ehe

[/SIZE]

--------------- Ekleme ---------------

Duruşun andırır asil soyunu
güzel yalı , kordon boyu mu ?
karşıyakalımı , bornovalımı ?
Kız sen izmir'in neresindensin ?

Bilmem sözlü müsün ya nişanlı mı ?
Sevgilin yaşlı mı delikanlı mı ?
tepecik mi , konakmı ?
Kız sen izmir'in
neresindensin ?
:ehe

FirstClasss

FirstClasss

Üye
izmir canım izmir :)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
:megafon:izmir yolcusu kalmasın:naughty:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
geldik mi????? :islik

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bornovaya geldinizmi benide alın bak ona göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt