Aramızda böyle biri var mı arkadaşlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
Aramızda böyle biri var mı arkadaşlar?
Arkadaşlar geçen günlerde msn de biri ekledi beni ben de maxicepten olabileceğini sandım.Maxicep ten misin diye sordum evet dedi sadece.Diğer soruların hiç birine cevap vermedi.Siz hiç ejderha_onur_90 diye birini tanıyor musunuz msn adresi de aynı.Hiç bir soruya cevap vermiyor.Çok şüpheli biri...Tanıyan varsa söylesin arkadaşlar...Şimdiden teşekkürler...

oguziverson

oguziverson

Üye
valla üye listesinde yok ama gözümden kaçmışta olabilir bilmiorum:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
Hiç kabul etme. Beni günde 20 kişi ekliyor hiçbirini onaylamıyorum. Beni ekleyecek arkadaşım olursa önce PM atsın MSN adresini versin öyle eklesin. Aksi takdirde onaylamadığım için arada kaynayabilir :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sil gitsin yaa ::)

Bora

Bora

Üye
Hiç kabul etme. Beni günde 20 kişi ekliyor hiçbirini onaylamıyorum. Beni ekleyecek arkadaşım olursa önce PM atsın MSN adresini versin öyle eklesin. Aksi takdirde onaylamadığım için arada kaynayabilir :)

Aynen

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Esra rengız bi olay:D

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Yok :D

arslansem

arslansem

Üye
20 kişi :hmmm popülariten bayağı artmış abicim :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Sorma Semih deli olcam yahu :vur:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Ne sandın(aklıma varmısın yokmusundaki emin geldi)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sorun çözülmüş, gerekli üye bulunmuş, Adem reklamını yapmış, konu kapanmıştır arkadaşlar.
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt