- Durum
-
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramıza hoşgeldin canım
Öncelikle davetimi kırmadığın için teşekkür ederim canım ve benim de aslında daha yeni üye olduğum bu yere hoşgeldin
ancak zaten 2008 den beridir burada olduğunu görünce şok oldum ve beni davet etmediğin için de kırıldım
ortam seviyeli, kaliteli arkadaşlarla dolu. Ben bu kısa sürede fazlasıyla memnun kaldım senin de kalacağını tahmin ediyor ve umuyorum.
iyi forumlar dilerim hoşgeldin
bu sıcak karşılama için teşekkür ederim çok incesiniz bayım
seni niye davet etmediğime gelince kendin bul istedim
bu sıcak karşılama için teşekkür ederim çok incesiniz bayım
seni niye davet etmediğime gelince kendin bul istedim
rica ederim daha güzel bir karşılama yapıp kırmızı halı serecektim senin gibi bir komşu sitenin co-adminine ama nasip olmadı idare edeceksin artık
sağol eksik olma bayağı cebelleştirdin ararken
arıca bubenim yazı rengim, boyutum ve fontum :S valla bravo yani hepsini birden denk getirebildiğin için
rica ederim daha güzel bir karşılama yapıp kırmızı halı serecektim senin gibi bir komşu sitenin co-adminine ama nasip olmadı idare edeceksin artık
sağol eksik olma bayağı cebelleştirdin ararken
arıca bubenim yazı rengim, boyutum ve fontum :S valla bravo yani hepsini birden denk getirebildiğin için
bir daha foruma davet edeceğin zaman nickimi araştır kırmızı halıya falan ayarla hazırlıklı ol lütfen
valla bilmiorum nasıl denk geldiyse tarzımız aynımıdır nedir Allah muhafaza
Biz çıkalım isterseniz
Hoşgeldin, umarım kalıcı olursun
hosgeldin
kalıcı olman dileğiyle.
Biz çıkalım isterseniz
hoşbulduk...katiyen olmaz valla darılırım kimse çıkmasın
hoşbuldukk revengeful
hosgeldin
kalıcı olman dileğiyle.
hoşbulduk Burak inşallah
hoşbulduk mertolozzi
Biz çıkalım isterseniz
Biz zaten siz varsınız diye geliyoruz kardeşim nereye gittiğini sanıyorsun hele hele sen hiç bir yere gidemezsin
Biz zaten siz varsınız diye geliyoruz kardeşim nereye gittiğini sanıyorsun hele hele sen hiç bir yere gidemezsin
hoşbulduk hepinize çok teşekkürler arkadaşlar ....
Hoşgeldin Gencer in arkadaşı...
Aramıza hoşgeldiniz.
Gencerle bir hukukunuz var anlaşılan
Hoşgeldiniz ben genceri çağırmıştım gencerde samimi arkadaşlarını çağırıyor demek bunu duymak güzel
- Durum
-
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...