Aramaya ses Efekti VERME (5800 için)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yhoos

yhoos

Üye
    Konu Sahibi
Aramaya ses Efekti VERME (5800 için)
Arkadaşlar 5800 kullanıyorum. Bir arama geldiğinde tren deniz vs ses efekleri çalmak istiyorum daha önce burda görmüştüm. Uzun zaman aramama rağmen bulamadım yardımcı olursanız sevinirim:megafon:

ben çağrı kabul ettikten sonra sesin çalmasını istiyorum mesela arkadaşım aradı sahildeyim dedim ve arkadan martı sesi verdim sonra abim aradı ona da tren garındayım dedim tren sesi verdim halbu ki balkondayım....

Perfect!

Üye
yhoos

yhoos

Üye
    Konu Sahibi
ben çağrı kabul ettikten sonra sesin çalmasını istiyorum mesela arkadaşım aradı sahildeyim dedim ve arkadan martı sesi verdim sonra abim aradı ona da tren garındayım dedim tren sesi verdim halbu ki balkondayım....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
böyle bir program hatırlamıyorum.

yhoos

yhoos

Üye
    Konu Sahibi
Peki bunu yapmanın hiç bir yolu yok mu????

mustafa

mustafa

Üye
yanlış hatırlamıyorsam aveanın vardı böyle bir programı yaa. hatta kullanmıştım.

yhoos

yhoos

Üye
    Konu Sahibi
Ben gördüğüm de indirdim denedim olmadı hata verdi sonra sitesi girdim fakat indirmeye fırsat olmadı

OğuzcanAbi

Üye
tren sesi yaz indir yhani kolay iş onuda zil sesi yap

karkarkara

Üye
n73'e yüklemiştim buradan bir program yağmur tern trafik sesleri falan vardı s60v3 bölümünden araştırabilirsin..

yhoos

yhoos

Üye
    Konu Sahibi
baktım malesef bulamadım

yhoos

yhoos

Üye
    Konu Sahibi
Evet Bu sen modların ŞAHISIN:d:

nazirhazir

Üye
SmartPhoneWare Best Call Cheater bu program işine yarar dostum arat sitede mevcut güle güle kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt