Aramaya izin yok . Sabit arama etkin . !

Sponsorlu Bağlantılar

pLayback__

Üye
    Konu Sahibi
Aramaya izin yok . Sabit arama etkin . !
Telefon markam Nokia 6730c . Arama yapınca Aramaya izin yok . Sabit arama etkin . ! diyor . Mesajlarımda yollanmıyor. Yardımcı olabilir misiniz ?

burhanasık

burhanasık

Üye
Hattın vodafone ise yıldız kare 21 kare yaz arama tuşuna bas

saribogakadir

Üye
ben de aynı durumdayim şu an arkadaşın dediklerini yaptım ama düzelmedi eğer çözüm bulan olursa bana da msj atarsaniz sevinirim

pRime.

pRime.

Üye
operatör bayinize götürün telefonları, oraya sorun.

manga_1015

Üye
Aynı sorunla karşılaştım ki internette bir çözümünü bulamadım.Çok sinir bozucu telefon işlevini yitiriyor.Operatörden mi kaynaklanıyor yoksa telefondan mı orası da ayrı bir konu gün içinde telefonumu düzgün bir şekilde kullanıyorken akşamüstü kullanmaya çalıştığımda bununla karşılaştım telefonu fabrika ayarlarına kadar döndürdüm ama nafile.

sevdimki

Üye
pin2 diye bir kod var o kodla yapılıyor. Kodu biliyorsanız ayarlardan sabit arama kapalı yapın. Kodunuz yoksa ya da bilmiyorsanız müşteri hizmetlerinden pin2 veya puk2 kodunuzu temin ederek halledebilirsiniz

manga_1015

Üye
Çözümü buldum halen bu sorunla karşılaşan ark. lar adına; Rehber > Seçenekler > SIM numaraları > Sabit ara. kartviziteri > Seçeneklerden Sabit aramayı kapatı seçin ki sevdimki'nin bahsettiği gibi PIN2 koduyla kapanıyor.Onu da bilmiyorsanız müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.

Üst Alt