Arama Yönlendirme Etkin

Sponsorlu Bağlantılar

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
Arama Yönlendirme Etkin
İphone 3g Telefon Kullanıyorum Ve Hattımda Avea Sorunuma Gelince Arama Geldiğinde Yada Arama Yaptığımda sürekli Arama Yönlendirme Etkin Mesajı Alıyorum Bütün Yönlendirmeleri İptal Etmeme Rağmen Hiç Değişmiyor Bu Mesaj Sizce Sorun Nedir?

rojinam

Üye
kardeş her tel.öyledir istersen ##21# dene yada ##002# bunları dene kardeş düzelir...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
problem degil o sanirim arayanibil servisi aktif

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
Problem Olmaz Olurmu Herseferinde Arama Geldiğinde Arama Yaptığımda Uyuz Yazı Çıkıyor Herseferinde İptale Basmam Gerekiyor Arayani Bil Servisim Deaktif Durumda Ve Diğer Yönlendirmelerimde Deaktif Durumda Hem Telefondan Hem Webden Yaptım Özellikle

izmirligenc

izmirligenc

Üye
kare kare 002 kare yap

Rejepo

Üye
    Konu Sahibi
Denedim Yine Aynı Çözemedim Gitti Ya

Sorun Aynen Bu Şekilde..

pinar pinar

Üye
benım nokıa e 71 tlfnum war ama numara engellemek ıstıorum nasıl yapabılırım

ilkeer

ilkeer

Üye
bir sıkıntı yaratmaz ki bu durum her kullanıcıda olan bi durum
telefonunuz kapalı iken sizi arayan olunca o numara avea tarafında kayıt ediliyor ve telefonu açınca arayana mesaj atılıyor ulaşamadığınız numarayı arayabilirsiniz diye ücretsiz bi servis ve iptali yok diye biliyorum

lamusicista

Üye
aynı problem bende de var ve çözüm bulamiyorum. bu arayanı bil servisi Turkcell de de vardi ki ben yaklaşık beş yıldır türkcell kullanıcısıydım bunun iki yili iphone ile geçti. turkcell de böyle bir mesaj gelmedi hiç.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Avea online işlemlerden telefon yönlendirmeyi kapatın.

^^Positive^^

Üye
aynı problem bende de var ama sorun olmuyor gene arıyor:..

GALAK

Üye
Avea şirket hattı kullananların dikkatine bundan 5 veya 6 ay önce 2 adet şirket hattı aldım bana satarken hatları kapatırsan hat başı 100 lira cezası var diye bilgilendirilmedim şimdi hatlarımı kapattım tabi kapattırmam 15 günden fazla sürdü ben trabzondayım burdaki şirket kapattı bize hatları kastılar sonra kapı duvar tek muhattab müşteri hizmetleri aveayı başka bir siteden şikayet ettim beni aradılar ve 1 yıllık sözleşmem oldugunu ve cezayı ödeyeceksin dediler bende sözleşmeli oldugumu bilmiyordum satarken ve hatları kapatırken ben uyarılmadım müşteri hizmetleri sözleşmeyi okusaydın dediler ben avea tarafından büyük kazık yedim ve kandırıldım bi daha ne alırım nede birine aldırırım her tanıdıgımı uyaracam almaması için çünkü hakkınızı koruyan kimse.yok adı müşteri hizmetleri.kendi degil.adamlar tehditle iş götürüyorlar kapatırsan ver hat başi 100 lira ceza haram olsun avea hat alanlara sesleniyorum 1 kere degil 100 kere düşünün çünkü 100 lira ceza kesiyorlar hat satarken bi götünüzü yalamadıkları kalıyor ama iptal ederken çirkefligin bini bi para her sitede avea yı hergün şikayet edip kullanan herkesi bilgilendirecem her gün

--------------- Ekleme ---------------

Ha birde ben trabzondan yazıyom kapattıgım hatların numaraları 0554 4904943 0554 4905015 bu bilgiyi avea daki yetkililer için yazıyom belki kimdir bu adam derlerse o numaralarda kim oldugum belli

erobern

Üye
İphone 3gs kullanıyorum. Turkcellde iken bir sorun yoktu ancak hattımı Avea ya taşıdıktan sonra arama yaparken
"Arama yonlendirme etkin"; arandığımda "Gelen arama yonlendirildi" yazısı çıkmaya başladı.
1. ##002# yaptım. Online islemlerden yonlendirme ve herseyi kapattım.
Sonuc yokyine yazı çıkıyor.

2. İfile ile system/library/carrier bundles/unknown bundle/carrier.plist dosyasında true yerler false yaptım aşagıdaki gibi yapıp kapatıp açtım.
<>ShowCallForwarded</>
<false/>
<>ShowCallForwarding</>
<false/>
Sonuc yok yine yazı çıkıyor.

3. Cydia sources dan ForwardMsgFix uygulamasini kurdum.
Sonuc yok yine yazı çıkıyor.

4. İfile ilesystem/library/carrier bundles/turkcell bundle/ icindeki carrier.plist dosyasını kopyaladım vesystem/library/carrier bundles/unknown bundle/ bolumune yapıştırdım. Uzerine yaza evet dedim(daha once eskisinin yedegini almıstım)kapatıp açtım.
Sonuc başarılı. Artık o yazıdan kurtuldum nihayet.
Sizlerede yardımcı olabilir diye tecrubelerimi yazdım.

mehmetbas81

Üye
Arkadaşım aynı sorundan bende de vardı bugün sorunu çözdüm.
1- İlk önce ##002# yaparak tüm yönlendirmeleri iptal et. Telefonu kapat aç.
2- Avea online işlemlere gir. Hat Kimlik Bilgileri menüsünün altında Hat bilgileri kısmını tıkla ve menüde genel ayarların görünecektir. Burada Ringa durumu Aktif ise Deaktif yap.
Telefonumda jailbreak yok, ben bunları yaptım sorunum çözüldü. Umarım sizdede düzelir.

borsa53

Üye
Arkadaşım aynı sorundan bende de vardı bugün sorunu çözdüm.
1- İlk önce ##002# yaparak tüm yönlendirmeleri iptal et. Telefonu kapat aç.
2- Avea online işlemlere gir. Hat Kimlik Bilgileri menüsünün altında Hat bilgileri kısmını tıkla ve menüde genel ayarların görünecektir. Burada Ringa durumu Aktif ise Deaktif yap.
Telefonumda jailbreak yok, ben bunları yaptım sorunum çözüldü. Umarım sizdede düzelir.
( bende zaten Deaktif bunun başka caresı yokmu)

Üst Alt