Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arama yapmadan konu açanlar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
arama yapmadan konu açanlar
slm
arama yapmadan konu açanların konuları silinirken -10 maxipuan silinsin böylece 10 puan caydırıcı olur ve herkes önce arama yapar. özellikle sırf kontör için durmadan milattan kalma konu acanların sayısı düşer.
şikayet et buttonu ile olabilir
örneğin konu tekrarını şikayet eden kişi diğer konunda linkini koysun böylece siz extradan arama yapmamış olurdunuz.
ii forumlar
toprakumit
Üye
İyi fikir!!! Bencede ama sadece bu iş kontör için olmaz dostum... Zaten kontör dediğin nedirki 4 bilemedin en fazla 15 YTL.... Allaha şükür benim hat Faturalı
İyi fikir!!! Bencede ama sadece bu iş kontör için olmaz dostum... Zaten kontör dediğin nedirki 4 bilemedin en fazla 15 YTL.... Allaha şükür benim hat Faturalı
ama millet kontör uğruna neler yapıyor.
tam gün onlineyim hemen hemen
gelen giden sacma sapan şeyler yapmaya başladı
sanırım 12-15 yaş arasıda çok war bu son zamanlarda
ALpeRenBuGRa
Üye
Konuları Yanlış Bölümlere Açanlar Da Biraz Daha Dikkatli Olursa Güzel Olur.
POWER
Üye
Kanıu açmış olmak ve maxipuan uğruna ne ler dönüyor neler.Biz çoğunu yakalıyoruz ama sizide bilinçli olmaya duyarlı olmaya davet ediyoruz böyle bi durumda ltfen şikayet et butonunu kullanınız
ama millet kontör uğruna neler yapıyor.
tam gün onlineyim hemen hemen
gelen giden sacma sapan şeyler yapmaya başladı
sanırım 12-15 yaş arasıda çok war bu son zamanlarda
Biliyorum dostum sözünün bana olmadıgını sadece benim demek istedigim her sey maddiyat degil. Maneviyatı da korumak lazım. Bu aileyi kontörler bozamaz demek istedim. Ama dediginde haklısın yas gurupları epey ufak! Ama buna yapacak bisey varmı, bu sorun!!!