Arama Yaparken Neden Flood?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
Arama Yaparken Neden Flood?
Niye forumda arama yaparken flood kontrolüne takılıyoruz?Tamam mesaj atarken haklı nedenlerde flood kontrolü var ama niye arka arkaya arama yapamıyoruz yaw?Siteye bi zararı mı var acaba,bi açıklarsanız...Bana çok sinir bozucu geliyorda her arama arasında 15-20 sn beklemek."Çok uzun değil, bekleyiveririz" diyecekler için "beklemesek daha iyi olmaz mı?" diyeyim şimdiden...

darkred

darkred

Üye
<div class='quotetop'>(DeRMaNTeS &#064; May 2 2006, 01&#58;33 AM) [post=326645]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Niye forumda arama yaparken flood kontrolüne takılıyoruz?Tamam mesaj atarken haklı nedenlerde flood kontrolü var ama niye arka arkaya arama yapamıyoruz yaw?Siteye bi zararı mı var acaba,bi açıklarsanız...Bana çok sinir bozucu geliyorda her arama arasında 15-20 sn beklemek."Çok uzun değil, bekleyiveririz" diyecekler için "beklemesek daha iyi olmaz mı?" diyeyim şimdiden...
[/b][/quote]
+1 aynen katılıyorum sana

msw

msw

Üye
arka arkaya yapılan aramalar sitenin yavaşlamasına işlev yapamaz haline gelmesine neden oluyor sanırım

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Onun teknik sebebini bilemem ama aramada flood bizde de mevcut..

D3N1Z

D3N1Z

Üye
<div class='quotetop'>(darkred &#064; May 2 2006, 01&#58;36 AM) [post=326648]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(DeRMaNTeS &#064; May 2 2006, 01&#58;33 AM) [post=326645]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
+1 aynen katılıyorum sana
[/b][/quote]
+1

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyla ilgili bi gelişme yok mu acaba?sallayan olmadı galiba da pek
neden arama yaparken flood kontrolünün gerekli olduğuyla ilgili tatmin edici(açıklayıcı) bir cevap alabilir miyiz yönetici ya da kurucu arkadaşlardan, "bizde de oluyor" cevabı dışında

swedeniz

swedeniz

Üye
sitede neden flood var çünkü msw arkadaşımızın dediği gibi sitede arama olduğu zaman database ini zorlar ve bu nedenle site yavaşlar bide flood olmasaydı çok büyük açık olurdu ve site göçerdi mesela biri çıkıp bi program geliştirip bin kez ardıardına arama yaptırıp siteyi göçerte bilir

BOSCH

BOSCH

Üye
Bende bi ara soracaktım
bende mi sorun var diye
genelde aynı imiş

hidayet

hidayet

Üye
site güvenliği için flood gerekli

sıkıcı olabilir ama idare etmeliyiz sonuçlar ortada

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
tamam,arama yaparken neden flood gerektiği anlaşıldı.Yönetimden talebim mümkünse bu sürenin biraz daha kısaltılması

gknky

gknky

Üye
flood olmasssa 1 konuya 200 kişi aynı anda cvp vermeye kalkarsa site çok yavaşlar
+
birbiriyle bağlantılı konularda (mesela oyunlarda herkes üsttekine aynı cevabı verir) karışıklık olur

BOSCH

BOSCH

Üye
5-10 saniyeye inse daha iyi olurdu
ama güvenlik daha önemli tabi

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(gknky &#064; May 5 2006, 10&#58;52 PM) [post=329084]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
flood olmasssa 1 konuya 200 kişi aynı anda cvp vermeye kalkarsa site çok yavaşlar
+
birbiriyle bağlantılı konularda (mesela oyunlarda herkes üsttekine aynı cevabı verir) karışıklık olur
[/b][/quote]
Tamam mesaj atarken haklı nedenlerde flood kontrolü var ama niye arka arkaya arama yapamıyoruz yaw?
[/b][/quote]
zaten ilk mesajda belirttiğim gibi sorun mesaj atarkenki flood değil,arama yaparken ki flood
zaten nedeni açıklandı,sadece kısaltılmasını talep ediyorum mümkünse...

yitik savaşçı

Üye
Katılıyorum; 45 saniye yerine 33 saniye olsun&#33;

UndeRqRo.uNd

Üye
sitenin scripti zaten kamyon qibi bi de aramada oluşacak yoqun sorquyla site her saat kapanırdı öyle olsaydı heralde..

swedeniz

swedeniz

Üye
<div class='quotetop'>(UndeRqRo.uNd &#064; May 6 2006, 05&#58;09 PM) [post=329679]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sitenin scripti zaten kamyon qibi bi de aramada oluşacak yoqun sorquyla site her saat kapanırdı öyle olsaydı heralde..
[/b][/quote]
script le alakası yok server ile alakası var bu scrip ti kullanan bir sürü site biliyorum ve hıp hızlılar.

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(DeRMaNTeS &#064; May 5 2006, 10&#58;34 PM) [post=329064]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
tamam,arama yaparken neden flood gerektiği anlaşıldı.Yönetimden talebim mümkünse bu sürenin biraz daha kısaltılması
[/b][/quote]
yönetimden cevap yok mu

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bu sürenin kısılması hakkında herhangi bir durum söz konusu değildir.

En uygunu budur ve böyle kalmaya devam edecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt