DenizhaNq
Üye
-
Konu Sahibi
-
Biraz açıklama yapsaydın keşke en azından konu açmana değerdi.Son gelen güncelleme ile arama tuşu telefon içinde arama yapıyor.
Pcye geçiyorum çok sıkıntı olduysa kilitlenebilirBiraz açıklama yapsaydın keşke en azından konu açmana değerdi.
ÖrneğinBiraz açıklama yapsaydın keşke en azından konu açmana değerdi.
Anladığım kadarıyla bilgisayardaki windowsdaki gibi arama yapınca telefondan bi uygulama müzik vs. yide buluyor yanlışmı anladım üstat ?Pcye geçiyorum çok sıkıntı olduysa kilitlenebilir
doğrudur hocamAnladığım kadarıyla bilgisayardaki windowsdaki gibi arama yapınca telefondan bi uygulama müzik vs. yide buluyor yanlışmı anladım üstat ?
bende böyle birşey çıkmıyor ben arama tuşunu google ayarladım ondan olabilir mi ? direkt google sayfası açılıyor.Gerçi binge ayarlasamda direkt bing anasayfası çıkıyor.Örneğin
Anasayfa ayarınızla alakalı değil güncelleme sonrası sizde de öyle olacaktır. arama tuşuna basınca ilk koyduğum resimde ki ekran geliyor.bende böyle birşey çıkmıyor ben arama tuşunu google ayarladım ondan olabilir mi ? direkt google sayfası açılıyor.Gerçi binge ayarlasamda direkt bing anasayfası çıkıyor.
Hangi güncellemeden bahsediyorsunuz telefonuda zaten wp8.1 beta yüklü acaba başka bir güncelleme daha mı yapıyoruz ?Anasayfa ayarınızla alakalı değil güncelleme sonrası sizde de öyle olacaktır. arama tuşuna basınca ilk koyduğum resimde ki ekran geliyor.
bugün iş yerindeyken 3 adet uygulama güncellemesi yapıldı diye bildirim geldi fazla takmadım eve gelince arama tuşuna basınca böyle birşeyle karşılaştım o an bildirimi direk kaldırdığım için ne olarak güncellendi bilmiyorum ama mağaza güncellemesi olarak geliyor.... forumu araştırdım herhangi birşey yazılmamış ya da ben göremedim o yüzden de konu açtım.Hangi güncellemeden bahsediyorsunuz telefonuda zaten wp8.1 beta yüklü acaba başka bir güncelleme daha mı yapıyoruz ?
maalesef mağaza geçmişinde gözükmüyor... adminler link için yardımcı olursa güzel olur @papakudioflu @bulutsuzgeceSana zahmet mağazaya bir girip baksanda bizede ne güncellemesi geldiğini söylesen.
Ben bing kullanmıyorum hatta uygulamalarını da yüklemiyorum.. Eğer sizin dediğiniz gibiyse diğer arkadaşlar nasıl yapabilir..bu özellik 8.0 da var mıydı hatırlamıyorum fakat herhangi bir uygulama güncellemesi değil. Eğer Bing açılıyorsa arama tuşuna basınca orada herhangi bir uygulamayı aratın ve telefon seçeneği gelene kadar sağa veya sola kaydırın ekranı
bölgenin Amerika olması yeterli olacaktır. Ayrıca varsayılan arama sağlayıcısının bir etkisi yok bende de Google.Ben bing kullanmıyorum hatta uygulamalarını da yüklemiyorum.. Eğer sizin dediğiniz gibiyse diğer arkadaşlar nasıl yapabilir..
Aynen hocam bugün eleman değişmişti öyle kalmış.. Madem böyle bir özellik var neden Türkiye'de açık değil. Zaten bu özelliği açıp kapanabilir yapabilirlerdi. Örneğin sadece explorer ve ya şuan ki aramayı kullan gibi bi bilginiz var mı?Konuyu da boş yere açmış oldu diğer arkadaşlardan da ozur dilerim kilitlenebilir..bölgenin Amerika olması yeterli olacaktır. Ayrıca varsayılan arama sağlayıcısının bir etkisi yok bende de Google.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?