Yardım Arama Sırasında Ekran Kararma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

PrensesLina

PrensesLina

Üye
    Konu Sahibi
Arama Sırasında Ekran Kararma Sorunu
Merhaba Arkadaşlar,
İphone 6 Kullanıyorum Arama Yaparken Telefon Ekranı Kararıyor Bu Sürekli Olmuyor Olduğu Zaman Menü Tuşuna veya Tuş Kilidine Bassamda Ekran Açılmıyor Ne Zaman Çağrı Sonlandırılırsa Ozaman Ekran Geri Geliyor Bu Neden Acaba?

furyzer0

furyzer0

Üye
Merhaba Arkadaşlar,
İphone 6 Kullanıyorum Arama Yaparken Telefon Ekranı Kararıyor Bu Sürekli Olmuyor Olduğu Zaman Menü Tuşuna veya Tuş Kilidine Bassamda Ekran Açılmıyor Ne Zaman Çağrı Sonlandırılırsa Ozaman Ekran Geri Geliyor Bu Neden Acaba?
Ekran koruyucu sensorun onunu kapatıyor olabilir sensor normalde kulağa dayayınca ekranı kapatmak için var önünde birşey varsa ancak arama sırasında kapalı kalır o yuzden

Sent from mTalk using lumia950

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Merhaba Arkadaşlar,

Ekran koruyucu sensorun onunu kapatıyor olabilir sensor normalde kulağa dayayınca ekranı kapatmak için var önünde birşey varsa ancak arama sırasında kapalı kalır o yuzden

Sent from mTalk using lumia950

Aynen benimde aklıma aynı şey geldi . Ekran koruyucu kullanıyorsanız telefonunuzla uyumlu olmadığı için telefonun ön kamerasını veya sensörünü kapatıyor olabilir . Ya da ekran koruyucu uyumludur ancak takma esnasında biraz kaydırdığınız için ön kamera veya sensör kapanmıştır . Bende de 6s plus var muhtemelen sensör ve ön kamera benim telefonumla aynı konumdadır sizde de . Örnek bir görsel ekliyorum yardımcı olması açısından . Eklediğim görsel kendi telefonuma aittir ve bende buff marka facecover ekran koruyucu kullanıyorum . Görselde göreceksiniz ki ekran koruyucu telefonunuz ile uyumlu ise ekran koruyucu da ön kamera ve sensörler kapanmasın diye ayrılmış alanlar bulunacaktır . Yukarıda bahsettiğim iki ihtimalin kontrolünü yaptığınız halde hala sorun devam ederse yardımcı olmaya çalışırız .

Son düzenleme:
PrensesLina

PrensesLina

Üye
    Konu Sahibi
furyzer0 ve ErturkSahin Verdiğiğniz Bilgiler İçin Çok Teşekkür Ederim Benim Telefonumda Sensör Yeri Açık Yani Jelatin Orası Kesik Sonuç İtibariyle Önü Kapatıldığında Telefonun Tüm Fonksiyonları Kitleniyor mu ? Onu Öğrenmek İstiyorum Telefona Reset Atmadan Düzelmiyor veya Çağrı Bitmeden

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
furyzer0 ve ErturkSahin Verdiğiğniz Bilgiler İçin Çok Teşekkür Ederim Benim Telefonumda Sensör Yeri Açık Yani Jelatin Orası Kesik Sonuç İtibariyle Önü Kapatıldığında Telefonun Tüm Fonksiyonları Kitleniyor mu ? Onu Öğrenmek İstiyorum Telefona Reset Atmadan Düzelmiyor veya Çağrı Bitmeden

Akıllı telefonlarda çağrı geldiğinde ve telefonunuzu kulağına dayadığınızda sensör devreye girer ve telefonla konuşurken başka tuşlara basmanızı engellemek için ekranı karartır . Sensörün bir nedenden önü kapandığında da aynı tepkiyi verir . Yani çağrıyı cevapladığında telefonu kulağına götürmesen bile sensörün önü kapalı olduğu için kulağına götürmüşsün gibi ekran kararır .

Son düzenleme:
PrensesLina

PrensesLina

Üye
    Konu Sahibi
Bu Sürekli Olmuyor Bazen Oluyor

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bu Sürekli Olmuyor Bazen Oluyor
Hiç telefonu sıfırlamayı denedin mi ? Bununla sorununun çözülme ihtimali var . Ancak bunu yaptığında telefonundaki tüm veriler silinecektir . Bu yüzden yedekleme yapmadan sıfırlarsan verilerini geri getiremezsin .

• Beğen
Tepkiler: PrensesLina
PrensesLina

PrensesLina

Üye
    Konu Sahibi
Hiç telefonu sıfırlamayı denedin mi ? Bununla sorununun çözülme ihtimali var . Ancak bunu yaptığında telefonundaki tüm veriler silinecektir . Bu yüzden yedekleme yapmadan sıfırlarsan verilerini geri getiremezsin .
Tamam O Şekilde Deniyim Birde Çok Teşekkür Ediyorum

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Tamam O Şekilde Deniyim Birde Çok Teşekkür Ediyorum
Önemli değil . Tekrar uyarıyorum yedekleme yapmadan sıfırlarsan tüm verilerin geri getirilmemek üzere silinir . Yedekleme yapmanı öneriyorum . Sıfırlama için sırayla '' Ayarlar - Genel - Sıfırla - Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil '' yolunu izlemen yeterlidir .

• Beğen
Tepkiler: PrensesLina
PrensesLina

PrensesLina

Üye
    Konu Sahibi
En Son Yedeğimi Almıştım İTUNES ile

Üst Alt