arama engelleme

Sponsorlu Bağlantılar

SERSERDİM

SERSERDİM

Üye
    Konu Sahibi
arama engelleme
Şimdi arkadaşlar bir arkadaş şunu söylüyor" telefondaki aramaları engelledim sen bana sms gönder sadece smsler geliyor ." BU mümkün mü?
Birde eger karşı taraf sizin aramanızı engellemişse siz aradığınızda onun telefonunda aradığınız hala görünebilir mi?

oflu250

oflu250

Üye
evet görüntülenir kimin aradığı karşı taraf görür bu arama engelleme seçeneklerinde mevcut yani ne çeşit bi engelleme yapacağınız sorulur.

kübra karagöz

Üye
Beni arayan numaraları nasıl engelleyebilirim

MeRvE^^M

Üye
bak kardesim egellemk istediğin numarayı ara ama çaldırmadan hemen kapat sonra seçeneklere basreddetme listesine ekle dee böylece numara engellenmişş oluoo arkadaşlarrr :oke:

kaan_koltuk

kaan_koltuk

Üye
walla sagolasın başımda bi bela kız vardı:vur:vur artık arasında görelim valla hat degiştirmeye kadar gelmişti iş :D :d:

elifkare

Üye
merhabalar,
hangi hayırsever yardımcı olacak bilmiyorum. ancak benim nokia e65 var ve bir numarayı engellemek istiyorum, hatta mesaj da gelmesin o numaradan. nasıl yapabilirim bilemiyorum. lütfen birisi -bir aptala anlatır gibi açık ve anlaşılır bir şekilde yazarak- yardımcı olursa çok memnun olurum.

kara gozlu

Üye
kullandıgım tel 6700 slayt engelleme nasıl yaparım acaba bıktım durmdan hat degıstırmekten:off:

Takipçi Satın Al

Üst Alt