Aragones Fener'i zirveye taşıyacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Aragones Fener'i zirveye taşıyacak!
İspanyol futbolcu Puyol, F.Bahçe'nin yeni teknik direktörü Aragones'i yorumladı.
İspanya Milli Takımı'nın yıldız futbolcuları Özbekistan'da minik futbolcularla buluştu.

İspanya'nın Barcelona kulübünde forma giyen Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun geçen hafta Taşkent'e yaptığı ziyaretinin ardından, Özbekistan'ın Kuruvchi kulübünün davetlisi olarak özel uçakla başkente gelen Euro 2008 Şampiyonu İspanya Milli Takımı futbolcuları Carles Puyol, Andres İniesta ve Francesc Fabregas ortak basın toplantısı düzenledi.

Barcelona'da forma giyen Puyol, Özbekistan'a genç yeteneklerle kendi deneyimlerini paylaşmak için geldiklerini ifade ederek, amaçlarının Özbek futboluyla tanışmak olduğunu söyledi.

Gazetecilerin sorusu üzerine Carles Puyol, İspanya Milli Takımı'nı bırakarak Fenerbahçe'ye gelen teknik direktör Luis Aragones hakkında çok şey söyleyebileceğini ifade ederek, ''Aragones, İspanya Milli Takımı'na bir çok başarılar kazandırdı. Aragones'ten milli takımda hem baba, hem de teknik direktör olarak çok şey öğrendim. Aragones, gittiği yeni takımı Fenerbahçe'yi de zirvelere taşıyacağına inanıyorum'' dedi.

Basın toplantısının ardından Kuruvchi Kulübü'ne ait MHSK Stadı'na geçen yıldız futbolcular, Özbekistan Genç Milli Takımı ve Kuruvchi Kulübü'nün genç yetenekleriyle çalışma yaptı. Futbolcular, minik futbolculara da topa vuruş teknikleri gösterdiler.

Yıldız futbolcuların stattaki çalışmalarını çok sayıda taraftar da izledi ve futbolcular lehine tezahüratta bulundu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt