Aradığımız indirimler

Sponsorlu Bağlantılar

sekizbesim

Üye
    Konu Sahibi
Aradığımız indirimler
Arkadaşımın yaş günü organizasyonunu düzenlemek en yakın arkadaşı olarak bana bırakıldı. Arama motorunda doğru bilgiyi bulmak gördüğünüz üzere imkansız duruma erişti. Var olduğu gözüken işletmeler kapanmış, kapanmasa da fotoğraftaki gibi olmuyor. Aradığım yer çok kalabalık olmayan, canlı müziği, lezzetli yemeği, hoş ve uygun bir yer olmalıydı. Çalıştığım için gidip bakınamıyordum ve iyice sıkıcı bir hal almaya başlamıştı. Gecenin sonunda herkesin memnun olmasını istiyordum sıkılıp burası ne demeleri canımı sıkardı. Aradım birkaç yerle görüştüm menülerine göz attım ancak en son görüştüğüm yer bizpoint uygulamasından bahsetti indirimlerini görebileceğimi daha doğru ve hızlı bilgi alacağımı söyledi. Uygulamayı indirip göz attım ve beni uygulamadan haberdar eden işletmeye bizpoint üzerinden rezarvasyon yaptım. Aradığımız tüm kriterler işletmede, işletmenin ise tüm özellikleri bizpointte mevcuttu. Kutlama sonrasında tüm arkadaşlarım memnun kaldığında bu uygulamayı onlara da anlattım. Bu özellik dışında birçok özelliği daha var. Herkesin ihtiyacını karşılamak için yapılmış. Teşekkürler bu uygulamayı tasarlamış, uygulamış ve hizmet vermiş herkese.

Üst Alt