Aradığım özelliklere hangi telefon uyar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ubeydeöz

Üye
    Konu Sahibi
Aradığım özelliklere hangi telefon uyar ?
Arkdaslar herkese merhaba. Benim su anda e71 im var ancak bu tarz telefonlardan sıkıldım. Daha eglenceli birsey arıyorum. Bütcem 500-700 arası olur tahminimce. Kendi telimi satcam cünkü. Neyse aradıgım özellikleri yazıp sizden öneride bulunmanızı isticem kısacası.

- Android işletim sistemi olsun
- Güzel fotograf ceksin
- Msj yazarken fln Qwerty klavyesi olsun
- Dokunmatik olursa daha ii olur
- Tasarımı güzel olsun ( Beyaz renk tercihimdir )
- Wireless olsun tabikiii
- Kulaklık girisi 3.5mm olsun
Evet arkdaslar kısacası bukadar. Yardımlarınızı bekliorum. Umarım bos cevirmezsiniz (:

Lenneth

Üye
HTC Desire Z geliyor aklima ama fiyatini bilmiyorum son otv zammindan sonra.

ubeydeöz

Üye
    Konu Sahibi
Fiyar 800 tl civarı yani bütcemi asıyor gibi. Ama ynede öneri icin tesekkürler :)

baranselona

baranselona

Üye
htc desire z mediamarktta 899 lira olmus... huawei ideos x5 - samsung galaxy gio - lg optimus one gibi cihazlara bakabilirsin benim onerim ideos x5 tir..

ubeydeöz

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler hepsini inceleyip karsılastırıcam kesinlikle :)

----------Eklendi @ 15:43:53 ---------- Yazıldı @ 15:15:10 ----------

htc desire z mediamarktta 899 lira olmus... huawei ideos x5 - samsung galaxy gio - lg optimus one gibi cihazlara bakabilirsin benim onerim ideos x5 tir..

huawei ideos x5 in inceleme videosunu izledim kesinlikle aradıgım özellikleri iceriyor.. e71imi uygun bi fiyata satabilirsem ve huawei ideos x5 in beyazaını bulabilirsem tamamdır bu iş (:

baranselona

baranselona

Üye
beyazi turkiyede var mi bilmiyorum ama iyi bi arastirirsaniz bulabilirsiniz heralde

Ocean258

Ocean258

Üye
500-600 lıraya bu ozellıklerı ıstıyorsan bencede huawei ideos x5 cunku baska pek bı alternatıfte yok zaten..

Memnun kalan bı cok arkadas var ama benım çin malı telefonlara karsı bi ön yargım var...

y n s c n

y n s c n

Üye
Qwerty istiyorsan Desire Z iyi seçim olur senin için.

Masha

Masha

Üye
Bütçeni biraz zorlama şansın varsa Optimus Black almak en mantıklısı derim sana. Kendim kullanıyorum hiçbir problem çıkarmadı. Android 2.2 Froyo işletim sistemi kullanıyor.(Yakında güncellemesi gelecek) Tasarımı çok hoş. (Beyaz renkli olanı mevcut) Dokunmatik ekran (Qklavye) Nova Display ekran (700 NIt IPS LCD) Ekrandaki parlaklık çok iyi. Wifi mevcut. 5 MP kamera ve ön kamerası 2MP. En önemli özelliği bence Uzaktan yardım uygulaması. Tavsiye ederim. Bi bak istersen.
İstediğin fiyata da Galaxy Gio iyidir en azından kaliteli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt