arabistandan telefon getitirecğim orjinallik ve fiyat ?

Sponsorlu Bağlantılar

hardx

Üye
    Konu Sahibi
arabistandan telefon getitirecğim orjinallik ve fiyat ?
arkadaşlar umreden telefon getitireceğim telefona karar vermedim ama büyük ihtimalle nokia (c5-03 olacak büyük ihtimal) fiyat ne kadar olur burada 500-400 fiyatı genel olarak fiyat türkiyeden % kaç ucuz oluyor alan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.

STaT!C

STaT!C

Üye
Arabistan ve çevresinde satılan telefonlar türkiyeye gelen telefonlara göre çok daha sağlam. 2006 da ilk çıktığında n73 almıştım 400 tl ye. Buralarda o zamanlar 900 - 1000 tl idi. 4 yıl telefonu sorunsuz kullandım kapak, joystik bile değiştirmedim. Fakat Arabistanda çin malı pazarı geniş. Alırken orjinalliğine dikkat edersen tamir yüzü görmeden yıllarca kullanabilirsin. Vergi oranı daha düşük olduğundan %30 - 40 hatta %50 daha ucuz olur. Ben de n8 getirticem arabistanda 450 $ satıyorlar. Bu da 600 - 700 tl gibi birşey yani 300 400 tl bile fark edebilir. Not : Yurtdışından 2 yılda yalnızca bir telefon getirtip pasaportuna kaydettirebilirsin. Aksi takdirde kaydettirmediğiniz. 1 ayda görüşmelere kapatılır.Ayrıca arabistandan alınan telefonun garantisi türkiyede geçerli olmaz. Biraz uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir. Saygılar...

fvb

Üye
İnş. ucuza alırsın...

Üst Alt