Arabistandan iphone4 getirmek

Sponsorlu Bağlantılar

medinemre

Üye
    Konu Sahibi
Arabistandan iphone4 getirmek
merhaba arkadaslar abım arabıstanda calısıyor benım burda ıphone4 fıyatları malum zaten.ordan aldırsam abıme ortalama fıyatı ne olur cok fark edıyormus onu bılıyorum medıneden aldıracagım.ordan buraya nasıl getırtebılırım kargo ıle olurmu.ve menusu arapcamı olur :S Bılgılı cevaplar ıcı ntesekkur ederım sımdıden:bye2:

undead001

undead001

Üye
hayır sen onu ıtunnesle halledebılırsın unlock jaılbreak malum nette var yanı ıstedıgın gıbı getır

ekc-103

ekc-103

Üye
sen getittirsen telefoncular 10 tl ye türkçe menü atarlar

celibar

celibar

Üye
telefonu bi kişi getirsin boşuna kargo bedeli ödersin yoksa.kargo gelir sınırdan tekrar gider

medinemre

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için tesekkur ederı markadaslar ama lkargo nası lgeroı doer sınırdan onu pek anlayamadı mben acıkcası :) abımlerın mayıstan oncesı gelmesı ımkansız kargo ıle yollayacak ancak kapıya kadar getırmıyorlarmı?ne kadar olur tahmını kargo fıyatınız :)

--------------- Ekleme ---------------

sen getittirsen telefoncular 10 tl ye türkçe menü atarlar

oo çok ıyı.tesekkurler :)

maxirabit

maxirabit

Üye
mayısa kadar iphone'nin ikinci elleri artar uğraşmana deymez.

medinemre

Üye
    Konu Sahibi
mayısa kadar iphone'nin ikinci elleri artar uğraşmana deymez.

Ama burdaki 2. el fiyatı 800den aşagı olmaz.ama orda sıfırı 700-800 tl:aha: bır tane saglam sıfır alıp paso onu kullanamk ıstıyorum.bıktım nokıa nın dokunmatıgındne..:bann:

maxirabit

maxirabit

Üye
Ama burdaki 2. el fiyatı 800den aşagı olmaz.ama orda sıfırı 700-800 tl:aha: bır tane saglam sıfır alıp paso onu kullanamk ıstıyorum.bıktım nokıa nın dokunmatıgındne..:bann:

Noikanın dokunmatiği en sorun yaratanı sende herlde 5800:) tırnakla dokunmayı algılar.Bende de iphone 3g var dokunmatiği tabiki güzel

besir06

Üye
kargo ile getirtirsen sınırdan %95 ihtimalle geri dönecektir abin getirirse sınırdan gecer pasaportunada kaydını yaptırır türkcesinide halletmek kolay iş zaten ama kargo ile büyük ihtimalle sınırda takılcak olan kargo parasına olcak yinede sen kargo ile alcaksan hediye ibaresi ile yollasın belki bir ihtimal geçer

Üst Alt