Arabistandan IPHONE Alimi Yardim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
Arabistandan IPHONE Alimi Yardim?
Ailem ayin 29 da Arabistana Hacca gidecek Ordan Telefon Almayi Dusunuyorum Biraz Arastirma Yaptim Cok Cin Mali Olaylari Oluyormus Babama Aldircam Ama Babamda Pek Anlamaz Nasil Alabilirim bide Iphone Alicam Icin bi Sorun Olurmu Turkiyeye geldi zaman Ve Sizce IPHONE 3GS VE 4 Fiyatlari ne kadardir.

Bora

Bora

Üye
Turkiyeye gelirken Pasaporta işletecekler gümrükte. Veya kaçak geçirip Turkiyede kırdıracaksın.

Dampierre

Dampierre

Üye
Çin malı falan hikaye bana kalırsa, sonuçta apple üretiyor bunu. Ürünlerinin arasında çok fark olmaz kalite anlamında, her marka için geçerli.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arabistana orjinal sakız bile gitmez dikkatli olsun peder bey :D

61semih

61semih

Üye
apple yı bılmıyorum fakat samsung un uluslararası garantısı oldugu bahsı gecmışti bir konuda.ordan alıp burda garantısıde devam edebılır gs2 mesela.ıstersen bır araştır.çakma ayfonu babana kakalarlarsa bosuna heveslenmıs olursun aman dikkat :)

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı falan hikaye bana kalırsa, sonuçta apple üretiyor bunu. Ürünlerinin arasında çok fark olmaz kalite anlamında, her marka için geçerli.
Cin mali dedim sahte Iphone .d Nasil Alicam Ya .d

maNthis

Üye
galaxy s 2 tavsıyesı guzel bence degerlendır tam olarak bılmıyorum ama arabıstanda apple store tarzı bı seyler yokmu veya buyuk alısverıs merkezlerınden alırlarsa bı sorun olacagını zannetmıyorum

y n s c n

y n s c n

Üye
Bizim bir arkadas babasına iphone aldırmış ama çin malı çıktı.. Aman sende dikkat ettir babana gerekirse arayıp konus vesaire..

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatlar Konusunda bi bilgisi olan varmi telefonlarin?

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
iphone,nokia felan alma çin malı çıkabilir ama samsung alırsan çin malı felan durumlarıyla karşılaşmazsın çünkü zaten samsung çinde üretiliyor. adamlar kendi mallarının çakmalarını neden üretsinler.

----------Eklendi @ 17:51:09 ---------- Yazıldı @ 17:50:50 ----------

Samsung Galaxy s2 öneririm.

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
Fıyatları nelerdır bı bılgısı olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...