Arabesk rap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

s_uzun

Üye
arabesk rap diye bişey yok rap ne onu öğrenin öyle bir müzik türü yok

Işte örnek. Gelip böyle yorum yapın. Sonra da uğur niye ban aldı diye sormayın
ya adam doğruları söylüyor , öyle bir müzik türü yok , eğer harbiden ilgileniyorsan bu işle rap bile mahkemeye gitti müzik türü sayılmıyordu bi ara ama sonradan düzeldi rap denildi aynı graffiti gibi , arabesk rap ne demek ya kırma şarkı çakma bir müzik türü , arabeski al ortaya rapide al sonra birbirine karıştır bunları olay bu yani nedir yani hep aynı sınırlar içinde dolanan bir "beste" , hep aynı konular ve yine tekrarlamak zorunda kalacağım canı sıkılan birkaç kişinin kendi imkanlarıyla yaptığı bir beste

Konu Sahibi
modlar konuyu kilitleyebilir mi acaba. ? Yoksa sınırları aşacağım

s_uzun

Üye
modlar konuyu kilitleyebilir mi acaba. ? Yoksa sınırları aşacağım

Bak koçum ben kendimi bildim bileli bu işin içindeyim senin bilmediğin nice rapçileri dinledim önce bunu bil! ben sana insan gibi söylüyorum rap ne bi araştır öğren diyorum zamanında rapçiler sokaklarda dayak yerken arabesk rap mi vardı bunun cevabını versene? ikide bir sınırları aşacağım diyosun saygısızlık ediyosun. ARABESK RAP DİYE BİR ŞEY YOKTUR!!! adına başka bişey de beni ilgilendirmez ama o şeyler kesinlikle rap değil

Tepkiler: spy ghost
sözlerime tercüman oldun

KayraBey

Üye
Ben 50 Cent dinliyorum.Benim için söz değil müzik önemli.Belki 50 Cent ile bizimkiler ayrı kulvarlarda koşyor olabilirler ama ben Türklerin rap yapabildiğine inanmıyorum.Kuru kuru bir sürü laf.Adı ne olursa olsun beni hiçbir zaman etkileyememiştir.

müzik dediğin böyle olur dimi ? 0:34den gerisini dinleyemedim.

s_uzun

Üye
güzel söylemişsin kişisel eleştirindir saygı duyarım peki ya gerçek rap Türklerin yaptığıysa ve 50 cent rap yapmıyorsa? bunu bi düşün

sen ne yaptın ya açtığım gibi geri kapattım ama bazılarına göre çok süper şarkıdır (maazallah) rap diyorsan buyur

Tepkiler: N1C<-lazımdeğil

s_uzun

Üye
bu şey 1.783.717 kez izlenmiş hadi 700 bini yanlışlıkla girmiş olsa 1 milyon ne olduğunu tanımlayamadığım izleyici var

bu şey 1.783.717 kez izlenmiş hadi 700 bini yanlışlıkla girmiş olsa 1 milyon ne olduğunu tanımlayamadığım izleyici var
onları yurt dışına götürmeyi planlıyoruz şimdilik neyse konuya dönelim o videodan çok yorumlara güldüm

Konu Sahibi

Bu bi istisna ama bekle bi rap paylaşcam

- - - Eklendi - - -

Işte rapin kralı

- - - Eklendi - - -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...