Arabesk Müzik :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evren991

evren991

Üye
    Konu Sahibi
Arabesk Müzik :)
Arkadaşlar arabesk müziğin olumlu(sanıyorum yok) ve olumsuz etkileri nelerdir?

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
arabesk müzik sade dinlenmez eğer yanında bir şeyler olursa +kafa dağıtmak için dinlenebilir bunalıma gerek yokk:D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
zevk içinde dinlenebilir herkesin kişisel zevki farklıdır hemen kötülemeyin.

night_jack

night_jack

Üye
Permatik'e ekstra kazanç sağlamak.

• Beğen
Tepkiler: trker4040, ia.phlvn ve kullanıcıadları
dready112

dready112

Üye
diğer müzik türleri için de aynı şey geçerli. Metal veya rap dinlerken aklına bi icat gelen var mı ?
Müzikte hiç bir tarzı daha çok seviyorum diyemem, ruh hali çokça değişken biri olarak her türlüsünü dinlerim, yeterki yapılan eser güzel olsun :)
Ama itiraf etmeliyim ki arabesk müziği ben de hiç sevmem :) Mutlu bi insanın bile bi anda bütün ruhunu çökertebiliyor, insana olmayan sevgililerini bile hatırlatan eserler var ve büyük çoğunluğu aşk acısı gibi dertleri barındırıyo zaten.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Arabesk müzik köyden şehre göçeden kimselerin şehir hayatına uymalarının isyanını belli eden bi müzik türüdür. Ben dinlemeyi hiç tavsiye etmem. Hatta geçen gün bi dersaneci arkadaşla konuşurken reklam verdik dedi. Bende sayması istedim istasyonları. Banko ve megasite diyince kalakaldım. Dediki lise öğrencileri çok arabesk ve arabesk-rap dinliyor dedi. Yazık gençliğe müzik anlayışları bile acayip.

- - - Eklendi - - -

tipleri böyle oluyor keşke biri bunların yaptığı müziği kırıcı bi şekilde aşağılasada alınsalar

• Beğen
Tepkiler: HacKLess, kullanıcıadları ve seytan_avcisi
MetQ7

MetQ7

Üye
Arebesk müzik neyse de arebesk rap nedir yahu? :vur

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Emek yoktur ve yapanların sesinin iyi olmasına derek yoktur bu yüzden emeğe saygısızlıktır şimdi istesem ben bu boru sesimle arkaya hüzünlü bir şeyler koyar anırırım olur sana arebesk rap emek hırsızlığıdır ben küçükken annem bana gitar almak için evde ne bulduysa satmıştı iyikide satmış eğer ben o gitar kursuna gitmeseydim yaşıtlarım gibi bu saçma şeyi dinliyo olabilirdim

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kaliteli arabesk müzik insana değer katar.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Kaliteli arabesk müzik insana değer katar.
tabi müslüm baba ve orhan baba gibilerde var bunların dinlecilerinin çoğu kalitelidir ama verdiiğim örneğe bakarmısınız

cukuleaks

Üye
Arabesk müzik köyden şehre göçeden kimselerin şehir hayatına uymalarının isyanını belli eden bi müzik türüdür. Ben dinlemeyi hiç tavsiye etmem. Hatta geçen gün bi dersaneci arkadaşla konuşurken reklam verdik dedi. Bende sayması istedim istasyonları. Banko ve megasite diyince kalakaldım. Dediki lise öğrencileri çok arabesk ve arabesk-rap dinliyor dedi. Yazık gençliğe müzik anlayışları bile acayip.

- - - Eklendi - - -

tipleri böyle oluyor keşke biri bunların yaptığı müziği kırıcı bi şekilde aşağılasada alınsalar
abi burda olsan yemin ederim elini öperdim harikasın harika.

- - - Eklendi - - -

Arabesk rap denen şey rapin r sinin yarısının çeyreğinin çeyreğinin yarısının yarısı olamaz. Hay kim çıkardıysa ........ rap dinleyen arkadaşlarımın %98 i arabesk. Yok böle bişe ya.

- - - Eklendi - - -

Bak rap denen budur işte .

[video=youtube;pX0DcNXbGLQ]http://www.youtube.com/watch?v=pX0DcNXbGLQ[/video]

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

abi burda olsan yemin ederim elini öperdim harikasın harika.

- - - Eklendi - - -

Arabesk rap denen şey rapin r sinin yarısının çeyreğinin çeyreğinin yarısının yarısı olamaz. Hay kim çıkardıysa ........ rap dinleyen arkadaşlarımın %98 i arabesk. Yok böle bişe ya.

- - - Eklendi - - -

Bak rap denen budur işte .

[video=youtube;pX0DcNXbGLQ]http://www.youtube.com/watch?v=pX0DcNXbGLQ[/video]
yeteneksizniz türkiyede 3 hayırla uğurlanmaları yetiyor bana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...