akrepkore Üye bunlar manyak yawww ama su resmi nasıl ekliyoruz bende mustang filan eklerdim yaw american klasikleri
bunlar manyak yawww ama su resmi nasıl ekliyoruz bende mustang filan eklerdim yaw american klasikleri
DeLmIrA Üye resim eklemek ısteyen arkadaslar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız resmınızı upload edıosunuz daha sonra sıtede altta "dırekt lınk to ımage" var ordakı lınkı copy/paste,le add reply,da yukarda IMG yazan yere eklıyosunuz işte bele ;
resim eklemek ısteyen arkadaslar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız resmınızı upload edıosunuz daha sonra sıtede altta "dırekt lınk to ımage" var ordakı lınkı copy/paste,le add reply,da yukarda IMG yazan yere eklıyosunuz işte bele ;
goldcrusher Üye Konu Sahibi Originally posted by salihyet@Aug 5 2005, 12:17 PM Bi denede bende olsa [post=124027]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... bizde ancak resimlerine bakarak avunmaya calışıyoruz :'( :'(
Originally posted by salihyet@Aug 5 2005, 12:17 PM Bi denede bende olsa [post=124027]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... bizde ancak resimlerine bakarak avunmaya calışıyoruz :'( :'(
..::Riddick::.. Üye eva mendes ne yavv itiraf edeyim Hızlı ve Öfkeli 2 deki monica'ya aşık olmuştum (bkz resim 1)
goldcrusher Üye Konu Sahibi biraz da benden :artı: bu ne biçim bir şeydir yaw :wacko: :wacko: ve bir wallpaper
doukan1989 Üye _Cihan_ zaten eva mendes 2fast 2 furiorustaki monica rolündeydi :P 124 ise tek kelimeyle süper
_CHiLeKesH_ Üye bunlar güsel.....ben şeyi anlamadım...bu resmi küçük koyup üsütne tıklayınca büyütme nasıl olcak...ben nasıl öle resim eklicem...
bunlar güsel.....ben şeyi anlamadım...bu resmi küçük koyup üsütne tıklayınca büyütme nasıl olcak...ben nasıl öle resim eklicem...
..::Riddick::.. Üye Originally posted by doukan1989@Aug 7 2005, 12:03 AM _Cihan_ zaten eva mendes 2fast 2 furiorustaki monica rolündeydi :P 124 ise tek kelimeyle süper [post=125065]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... sonradan çaktım araba modeli sandım ama başta neyse şahsın ismini öğrenmiş olduk.. Nereliymiş ki ya ?
Originally posted by doukan1989@Aug 7 2005, 12:03 AM _Cihan_ zaten eva mendes 2fast 2 furiorustaki monica rolündeydi :P 124 ise tek kelimeyle süper [post=125065]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... sonradan çaktım araba modeli sandım ama başta neyse şahsın ismini öğrenmiş olduk.. Nereliymiş ki ya ?