ara tuşuna bingden başka bi arama motoru koyabilirmiyim ?

Konu Sahibi
ara tuşuna bingden başka bi arama motoru koyabilirmiyim ?
O tuşa basınca Google yada yandex açılması mümkün mü ?

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayarlar/uygulama ayarları/arama buradan bing,yandex veya google arama motorunu secebilirsin.

Tepkiler: luckysleven
    Konu Sahibi
Arama ayarlarında melesef onları seçebileceğim Bi yer yok

- - - Eklendi - - -

Arkadaşımın 8s inde var o ayar ama bende yok

Ayarlar/(Sola çek)İ.explorer/ileri düzey ayarlar/Varsayılan arama sağlayıcısı>... yok mu?

Konu Sahibi
bizim cihazlarda sıkıntı var galiba arkadaşın sarı 8s inde var o ayar

bizim cihazlarda sıkıntı var galiba arkadaşın sarı 8s inde var o ayar

ama mantıksız değil mi hani onda olup bizde olmaması acaba güncellemeden sonra mı gitti o ayar ben daha dün aldığım için hemen güncelleme yaptım eski hali nasıldı bilmiyorum : )

Konu Sahibi
Benimde canım sıkıldı tek suçum telefonu siyah almak mıydı

Benimde canım sıkıldı tek suçum telefonu siyah almak mıydı

bence iyi yapmışsın bir yerde kullanıcının biri mavinin kenarlardan renk attığını söylemiş . Bendeki de mavi canımı sıktı eleman hoş kim bilir ne yaptıda 1 ayda o hale getirdi telefonu : ) her yoruma takılmamak lazım sanırım

Konu Sahibi
Sarısıda çok hoş duruyo arkası gri telefonun işte onda var o ayar bende yok acaba o modeller siyahlardan sonra üretildiği için oyle Bi farklılık mı var

Sarısıda çok hoş duruyo arkası gri telefonun işte onda var o ayar bende yok acaba o modeller siyahlardan sonra üretildiği için oyle Bi farklılık mı var

hiç sanmıyorum yani sarı rengin fiyatıda aynı bizimkilerin fiyatıda aynı : ) sen arkadaşına bir sor yine hocam belki biz yanlış yere bakıyoruz hoş telefonu didik didik ettim yok öyle bir ayar .

birde alttaki tuşların titretişimi kapanmıyor ona da bir anlam veremedim . başkada derdim yok çok şükür : )

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonu aldiginiz yerden kaynaklanan bir firmware farkliligindan kaynaklaniyor.

Konu Sahibi
Biz aynı yerden aldık ama farklılık var