Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ara tuşuna bingden başka bi arama motoru koyabilirmiyim ?
Sponsorlu Bağlantılar
evarietyw
Üye
Konu Sahibi
ara tuşuna bingden başka bi arama motoru koyabilirmiyim ?
O tuşa basınca Google yada yandex açılması mümkün mü ?
papakudioflu
Emekli Yönetici
ayarlar/uygulama ayarları/arama buradan bing,yandex veya google arama motorunu secebilirsin.
ama mantıksız değil mi hani onda olup bizde olmaması acaba güncellemeden sonra mı gitti o ayar ben daha dün aldığım için hemen güncelleme yaptım eski hali nasıldı bilmiyorum : )
evarietyw
Üye
Konu Sahibi
Benimde canım sıkıldı tek suçum telefonu siyah almak mıydı
bence iyi yapmışsın bir yerde kullanıcının biri mavinin kenarlardan renk attığını söylemiş . Bendeki de mavi canımı sıktı eleman hoş kim bilir ne yaptıda 1 ayda o hale getirdi telefonu : ) her yoruma takılmamak lazım sanırım
evarietyw
Üye
Konu Sahibi
Sarısıda çok hoş duruyo arkası gri telefonun işte onda var o ayar bende yok acaba o modeller siyahlardan sonra üretildiği için oyle Bi farklılık mı var
Sarısıda çok hoş duruyo arkası gri telefonun işte onda var o ayar bende yok acaba o modeller siyahlardan sonra üretildiği için oyle Bi farklılık mı var
hiç sanmıyorum yani sarı rengin fiyatıda aynı bizimkilerin fiyatıda aynı : ) sen arkadaşına bir sor yine hocam belki biz yanlış yere bakıyoruz hoş telefonu didik didik ettim yok öyle bir ayar .
birde alttaki tuşların titretişimi kapanmıyor ona da bir anlam veremedim . başkada derdim yok çok şükür : )
papakudioflu
Emekli Yönetici
telefonu aldiginiz yerden kaynaklanan bir firmware farkliligindan kaynaklaniyor.