AR! Pirates 1.1.2 Signed-Retail

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
AR! Pirates 1.1.2 Signed-Retail

Pirates is a fun and innovative first-person shooter for Nokia, Sony-Ericsson and Samsung Smartphones that pits you against fleets of approaching pirate galleons.

Use your phone’s camera and screen to shoot and sink virtual ships that appear integrated to the real world via augmented reality.

Play at any scale! Use coins as markers for small ships on your desk or play with gigantic ships in the park using three flying discs (or paper plates from your picnic lunch). But be careful–the larger the markers, the more active you have to be when playing the game!

Keep maurauding pirates away from your treasure island. Galleons approach from all angles and sail toward the island, shooting directly at you as they come. Once they’ve reached the island they’ll drop anchor and steal your treasure.

Acquire treasure and power-ups when you sink those dastardly pirates and as you progress, more and more ships will try to plunder the Captain’s treasure.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: orcusss, TheDarKinq, scarface-- ve 5 diğerleri

selcen11

Üye
teşekkürler abi.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi oyunlar..

sweet_boy_yigit

Üye
Abı gozunu seveyım su n 0mını telefonum var sunda nasıl n gane oyun oynuyabılıyom bı yardımcı ol ya atıyorum tele desteklemıyr dıyor bısey yuklenıyomus o ne pekde bılmem pek degıl hıc anlmama yardımcı olurmusunuz lutfen

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Tşk.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi oyunlar.

everest11

everest11

Üye
çok ilginç deniyelim

--------------- Ekleme ---------------

ya bu videodaki gibi süper sabah bi deniyeyim iyice harbiden güzelmiş saolsın

Revengeful

Emekli Yönetici
Sağolasın abi :oke:

scarface--

scarface--

Üye
bende kamerayla oynanan oyun arıyodum valla videoyu izledim oyuna aşık oldum inşallah sertifikalamamız gerekmez teşekkürler bu süper paylaşım için

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi oyunlar arkadaşlar.

kilisli822

kilisli822

Üye
teşekkür ederm

prank90

Üye
oyun bende kasıyo videodakinde kasmıyo ne işse

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ram in doludurda ondan kasıyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt