Aptoide yardım

Sponsorlu Bağlantılar

pinnacle92

Üye
    Konu Sahibi
Aptoide yardım
arkadaşlar belki birçoğunuz gibi bende bir aptoide kullanıcısıydım. ama 2.7 güncellemesinden sonra internet üzerinden yüklemeyi programa yönlendirdikten sonra program "kapatmayı zorla" hatası veriyor. bu hata programdanmı yoksa telefondanmı kaynaklanıyor bilen varmı? bide programın bu güncellemesinden sonra aynı hatayı alanlar varmı?

61semih

61semih

Üye
aptoide ?

CEMO_62

Üye
arkadaşlar belki birçoğunuz gibi bende bir aptoide kullanıcısıydım. ama 2.7 güncellemesinden sonra internet üzerinden yüklemeyi programa yönlendirdikten sonra program "kapatmayı zorla" hatası veriyor. bu hata programdanmı yoksa telefondanmı kaynaklanıyor bilen varmı? bide programın bu güncellemesinden sonra aynı hatayı alanlar varmı?
bende de ayni sorun var

pinnacle92

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar aptoide googleplay'deki tüm ücretli uygulamaların ve oyunların ücretsiz bir şekilde indirilebildiği bir market yani googleplay'den daha çok işime yarıyor :) Ama son güncellemeden sonra 'kapatmaya zorla' hatası verip kapanıyor. Bu sorunu yaşayan bir arkadaş daha varmış ama sorunu çözebilen yok herhalde. Çözümü olan varsa yardımlarını bekliyorum.

kilimli65

Üye
Arkadaşlar aptoide googleplay'deki tüm ücretli uygulamaların ve oyunların ücretsiz bir şekilde indirilebildiği bir market yani googleplay'den daha çok işime yarıyor :) Ama son güncellemeden sonra 'kapatmaya zorla' hatası verip kapanıyor. Bu sorunu yaşayan bir arkadaş daha varmış ama sorunu çözebilen yok herhalde. Çözümü olan varsa yardımlarını bekliyorum.
Galaxy note n7000 bende de ayni sorun var????

xxxYYzz

xxxYYzz

Üye
bi yerde eski sürümlerden birinin yüklenmesinin sorunu çözeceğini okudum ama denemedim çünkü eski sürümü bulamıyorum eğer bulabilirseniz işe yarayabilir belki

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Bendede aynisi oluo :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bendede.

xxxYYzz

xxxYYzz

Üye
sorunu çözdüm
adresinde herhangi bi uygulamanın üstüne basıp "install" dediğinizde çıkan ekrandan "install aptoide2.5.3" yazan yere basıp dosyayı indiriyoruz ve sonra aptoide.apk dosyasını telefona atıp sorunsuzca kullanıyoruz :)

xinsan

Üye
Arkadaslar telefonunuzun dilini bir avrupa dili yapin ingilizce, almanca vs. O zaman calısacaktır

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
bende 2.6 var sorunsuz çalışıyor

edgerulez

Üye
vestel tabletler için yardımmm

• Beğen
Tepkiler: canebru50
PriZm

PriZm

Üye
:hmmm

furkey

Üye
Bu Aptoide için düzgün, güncel ve güvenli repo var mı?

mcfirtina

Üye
sağol kardeşim işime yaradı:alkis

Misafir - 759735

Arkadaşlar ben aptoide ye uygulama eklemek istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan mesaj atsın [email protected]

Takipçi Satın Al

Üst Alt