[Apps Fast Mod] Opera Mobile, Mini and Mini Next by Tipinaya

Sponsorlu Bağlantılar

Abstract_Loco

Üye
opera ya üyeliğin varsa opera linki aktif yaptığın zaman tüm yer imleri ve hızlı erişim geri gelir
ve buradaki uygulamanın tam performans göstermesi için önce kullanmış olduğun operayı yüklü uygulamalardan kaldırıp da fast modu yüklemen gerekir

doğrudur hocam vala silip tekrar kurmadım operaya üyeliğim var ama ben kullanamıyorum ya geri gelmiyo ben aktif ettiğim zaman :s

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
opera linki açık bırak birkaç gün sonra linkleri ve hızlı erişimi kaydetmiş olur ondan sonra yaparsınhani silerken de yüklü uygulamalar dan kaldırman gerekli

Abstract_Loco

Üye
opera linki açık bırak birkaç gün sonra linkleri ve hızlı erişimi kaydetmiş olur ondan sonra yaparsınhani silerken de yüklü uygulamalar dan kaldırman gerekli
tamam hocam şimdi aktif ettim 3 gün sonra deneyeceğim. Peki hocam bu opera link miniyi miniye nexti nexte mi kaydediyor yoksa hepsini bir arada mı yedekliyor. Mesela şimdi ikisini birden aktif etsem ikisinin kayıtlı sayfaları birbirine girer mi ?

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
hepsi ortak kaydediyor

Abstract_Loco

Üye
tamamdır hocam sağolasın :)
hepsi ortak kaydediyor
Hocam sildim dediğin gibi sonra bunu yükledim opera link aktif ettim tekrar hiç birşey geri gelmedi hepsi gitti. Anlamadım ben neyi yanlış yapıyorum :s

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
opera link sildiğin de sürekli açık mıydı @Abstract_Loco

Abstract_Loco

Üye
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi

Abstract_Loco

Üye
sürekli açık kalması gerekiyor du öyle silme den önce açmak işe yaramaz
:) hocam senin bana opera link açık olacak dediğin günden beri açık orası sadece silerken açmadım anlayacağın . kaldırıp tekrar kurduktan sonra tekrar açtım bağlantı kurulamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin dedi . Bir kere daha denedim tarayıcı verileri eşleştirildi dedi ama gelmedi geri hiç birşey. Ben bu durumu daha öncede yaşadım hiç geri gelmiyor bende kaydettiklerim maalesef

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
ilginç ben de ara sıra kaldırıp tekrar kuruyorum hiç sıkıntı olmadı

Abstract_Loco

Üye
ilginç ben de ara sıra kaldırıp tekrar kuruyorum hiç sıkıntı olmadı
ben hiç başaramadım bunu. Peki sen wifi ile mi açıyorsun tekrar kurduktan sonra linki yoksa mobil veri ile mi ?

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
mobil veri

okin

okin

Üye
yalnızzaman zaman kasma yapıyor

Fuad199219

Üye
bi ise yariyormu fark var?kullanan varmi?

64hasan

64hasan

Üye
Teşekkürler

Fuad199219

Üye
kullananlar yardim edirmisiz?fark var?

Üst Alt