[AppOn Software] Defend The Bunker 2 S60v5 S^3 J2ME (En zor java oyun)

MaxipmaN

Üye
hilesi vardır belki mega towerda vardı

asroma7

Üye
nasıl gecemiyorsunuz ya ben oyunu bıtırdım 1 gunde

elodeon

Üye
8i geçemeyen arkadaşlar varmış ben tek seferde geçtim artık şansa mı bilmiyorum ama tüm çabalarıma rağmen 10 u geçemiyorum en iyi 10. Wave gelebildim zaten son wave ama motorlular hep aradan kaynıyor

Konu Sahibi
8i geçemeyen arkadaşlar varmış ben tek seferde geçtim artık şansa mı bilmiyorum ama tüm çabalarıma rağmen 10 u geçemiyorum en iyi 10. Wave gelebildim zaten son wave ama motorlular hep aradan kaynıyor

iş orda bitiyor zaten hepimiz oraya geliyoruz 1o lvl geçilmiyor

bende 10 da kaldım kuyruk orda kopuyo zaten bide şu helikopterler hızlı o sarı füzeler yakalayamıyo peşinden qidiyo ama boşa AMA şunu belirteyim İBOMBERDE BONUS LEVEL 19u geçeni alnından öpücem daha bide 30 WAve yani

ben 14 te takıldım. 3 wave görüyorum. Maximum. 10 leveli 2günde geçtim. girişe bir tane aralarda iki tane yavaşlatıcı. Gerisi hep taramalı 2seviyeye geliştirdim. Tek canla geçtim.

Konu Sahibi
ben 14 te takıldım. 3 wave görüyorum. Maximum. 10 leveli 2günde geçtim. girişe bir tane aralarda iki tane yavaşlatıcı. Gerisi hep taramalı 2seviyeye geliştirdim. Tek canla geçtim.

uçak ve helikopterleri hangi yöntemle geçtin ? Ayrıca çok az para veriyor sen silahları dizene kadar onlarda geçiyorlar hemen kaldıki o verdiği parayla en fazla 5 tane silah dizebiliyorsun bir ekran görüntüsü atabilirmisin bakalım nasıl geçtin?

helikopterleri taramalılar hallediyor zaten. en kolayı onlar zaten. görüntü almak için tekrar oynadım. bu sefer 3 canla kurtuldum
3 tane yavaşlatıcı para kazandıkçada taramalı. ve geliştirebildiğinizi geliştirin. 2 nci seviyeye.

Konu Sahibi

ben 2 ci seviye kurmuyordum demek ondan geçemiyordum