Application SBSH PocketLock v1.00 S60v5 SymbianOS9x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
Application SBSH PocketLock v1.00 S60v5 SymbianOS9x Signed
PocketLock cebinizde veya çantanızda taşırken zaman içinde, telefon kilitlenir ve ne zaman çıkartılır unlocks. telefon kilit butonu için daha fazla ihtiyacımız var! PocketLock arka planda ve telefon ile (auto-başlar seçeneklerden birini devre dışı bırakılabilir) çalıştırır. Uygulama çok basit ama güçlü!

PocketLock locks your phone when inside your pocket or bag, and unlocks when taken out. No more need for the lock button on the phone! PocketLock runs in the background, and auto-starts with your phone (can be disabled from the options). The application is very simple, yet powerful!

Arkadaşlar Programı Deniyemedim S60 V5 Diyo Ama Sadece Samsung İ8910 çalışıyormuş

Be Sure developer will fixed it on next version

wait for next release
yANİ gElecek Versiyonda 5800 Çalışacakmış İ8910 olanlar kullanabilirler

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref', kurtay74, memmingen ve 4 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

ertu55

ertu55

Üye
çeviri pek iyi değil ama sağol, google çeviri bu kadar olur:)

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
hayır 5800 calıssaydı bızzat kendım ugras verırdım tam ne oldugunu kullanmadan ogrenemedım

skksomerrr

Üye
teşkrler

hasbaly

hasbaly

Üye
Teşekkürler...

cd99

Üye
ellerine saglık

--------------- Ekleme ---------------

ellerine saglık

kurtay74

Üye
paylaşım için teşekkürler

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
çok güzelde ne işe yarar bu

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Kısaca anlatayım en azından yeni sürüm çıkınca bilgili olup ona göre kullanırsınız. Bir otomatik tuş kilidi programı. Ama diğerlerinden ayıran bir özelliği var. Bunda tuş kilidini açmak için bir buton yok :D Telefonun ön kamera sensörünü kullanyor. Ön kamera karanlık gördüğü zaman tuş kilidi kitleniyor. Işık gördüğü zaman otomatik açılıyor. Bunu Blackberrylerin sistemine benzetebilirsiniz. Blackberryleri koruyucu kabından çıkarırken ışığı otomatik yanar. Çünkü öndeki sensör ışığı görür ve kullanıcının bir işlem yapacağını bu yüzden teli kabından çıkardığını mantık alarak ışığı açar. İşte bunun tuş kilidine entegre edilmiş hali. Umarım yardımcı olabilmişimdir (:

KarSıyaKa

KarSıyaKa

Üye
geneluye

geneluye

Üye
Çok güzel ama zaman geçtikçe bouzluyor ve bir hafta sonra kapatıp açmaya başlayıir durup dururken!

'Şeref'

Emekli Yönetici
teşekkurler..

TELEPHOoNE

TELEPHOoNE

Üye
5800 da çalışıyormu acaba??

Üst Alt