Haber Apple’ın iPhone 6 Modeline Windows 98 Yüklendi

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Apple’ın iPhone 6 Modeline Windows 98 Yüklendi
Yeni her cihazın başına gelebilecek bu tip girişimler ilk değil, sanırız son da olmayacak.

Apple’ın son olarak tanıtımını yaptığı iki modelden biri olan iPhone 6 modeli üzerinde yayınlanan görüntüler doğruluğu sorgulanır nitelikte.

Her ne kadar yükleme işlemi ve menülerin resimlerde görünse de kısmen bazı çevrelerce henüz kuşku ile bakıldığını belirtmekte fayda var. Çinli bir hacker tarafından yapılan işlemde iPhone 6modeline Microsoft‘un efsane işletim sistemi Windows 98 sürümünün yüklendiği görülmekte. Daha öncede bir kaç yazılımcı genç tarafından farklı modellerde de denenmişti.

Ancak Apple’ın bu yeni modelinde bir ilk, ve ilerleyen zamanlarda farklı video ve görüntülerin gelmesi muhtemel olabilir. Yazılım güvenliği konusunda son zamanlarda bir çok konu ile karşı karşıya kalan Apple cephesinden görüntüler için henüz bir açıklama gelmiş değil. Fakat konu yazılım güvenliğine gelmişken Jailbreak işlemlerinin de her sürüm sonrası mutlaka güncellendiğini de hatırlamakta fayda var.

Apple’ın iPhone 6 Modeline Windows 98 Yüklendi - MaxiCep

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Teşekkürler

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zamanında 5800 ve iPhone 3g'ye de yüklenmişti diye hatırlıyorum. Reklam kokan hareketler bunlar Mayk bunlara gerenk yok ;)

Hodor

Üye
millet ayfonuna bile vindows kuruyor siz hala androyid ;)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zamanında 5800 ve iPhone 3g'ye de yüklenmişti diye hatırlıyorum. Reklam kokan hareketler bunlar Mayk bunlara gerenk yok ;)
Mayk'a iletirim :polis:
millet ayfonuna bile vindows kuruyor siz hala androyid ;)
Kurulan sistem WindwosPhone olsaydı konuşurduk :). Ancak kurulan sistem farlı. Esprini hoş karşılarız burda yanlış anlaşılmasın ;) , ancak hepsi birbirinden farklı sistemler. En azından 3 temel sistemi aynı anda kullanan birisi olarak belirtmemde fayda var :oke:

• Beğen
Tepkiler: yusuf_bey ve Furkan Emekli
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yok artık :blink:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Bu bence resimden başka bir şey değil. :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu bence resimden başka bir şey değil. :D
Portalda daha Detaylı resimleri mevcut :cool daha öncede iPhone 5 için gerçekleşmişti ancak devamı gelmedi gelmezde bu tür girişimler Güvenliğin Zayıf olduğu imasını vermeyi amaçlar kısmende olsa

PriZm

PriZm

Üye
Emülatör kullanılarak mümkün ancak.

Ayrıca "Windows 98" günümüzdeki telefonlara kurulunca neden bu kadar şaşırtıyor anlamıyorum. Windows 8.1 falan kurulsa neyse.

• Beğen
Tepkiler: -Emre ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
-Emre

-Emre

Üye
Bence Emülator üzerinedir. Ah keşke şu apple bütün güvenilirliğini kaybetse de kurtulsak. Bükülme, kırmızı ekran derken olacak bir şeyler ya hadi bakalım...:eller: :) :ehe :ehe:ban:

furkankaya559758

Üye
Telefona yazık olmuş.

Üst Alt