Apple'ın Amacı Android'i Bitirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apple mapple falan diye ayırmayın.Değeri ne kadar olursa olsun bu devirde rim çökmedi 10 yılda Google'ımı çökerticekler acaba? Hayal dünyasında yaşıyorsunuz beyler.
 
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Türe

Üye
Apple mapple falan diye ayırmayın.Değeri ne kadar olursa olsun bu devirde rim çökmedi 10 yılda Google'ımı çökerticekler acaba? Hayal dünyasında yaşıyorsunuz beyler.

Kimse cokuyor demedi ki NOKİA bile batmadiysa -ki buna RIM de dahil- Google in bitmesi felan hikaye keza Apple da oyle.
 
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

lordufuk

Üye
Hahaha araştırıyorsun rakamlar sallama ama apple endeğerli marka orası doğru 2.microsoft ama yani bu wp appleyer bitirir
 

lordufuk

Üye
Ozaman onlar sallamışlardır
 

Mobilator

Emekli Yönetici
Şuda var apple mobil pazarda bitse bile bilişim pazarında vs. var. Android bitse arama motoru gmail youtube gibi hizmetleri var. Ama htc gibi nokia gibi tek işi telefon olan markalar için zor bi dönem. Nokia şu an hayatta almam ama wp8'deki çekirdek (kernel) olayı ve donanımın yeterli, iyi değil yeterli, düzeye gelmeside cazip. htc ne yapar böyle bi durumda o meçhul.
 

Mobilator

Emekli Yönetici
bu arada şimdi htc'dede wp8 olacak diyebilirsiniz ben asıl ağırlığın android'de olmasını diyorum.
 

R.A.M

Üye

+1 evet google ve apple sadece telefon pazarında değil samsungda öyle arada kim ezilir belli olmaz
 

MasteLaa

Üye
Google da Apple'da sandığınız kadar kolay değil bitmesi Android bitse bile Google bitmez yani..Nokia dahil batmadan yoluna devam ederken ki yükselişe geçmişken bunları konuşmak saçma geliyor..Bana kalırsa Google Oracle ile bir uğraşmaya devam etsin.
 

15097

Üye
banada sacma geliyor
 

esokmen

Üye
Kapışın abicim. Yine bize yarıyor olay daha iyi modeller çıkıyor hergün bir telefon. Daha özellikli 2000 lira civarında olsada.
 

Türe

Üye
Oracle'ın ne olduğunu bilen biri açıklayabilir mi
 
Ben Nokia Faniyim .. Ama Apple'in Teknoloji Ve Anlayisina Hastayim ..

Adamlar Teknolojide Rekabet Olsun Istiyoruz Diyor .. Samsung Hazira Konuyor ..

Rezil Bir Firma .. Apple Forever ..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...