Apple’ın A6 İşlemcisini Kimin Ürettiği Ortaya Çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çünkü bu mevzuda en prestijli firmalardan biri samsung...
olabilir. fakat bence daha farklı bi neden var bu olayın altında. belki de ben yanlış düşünüyor olabilirim.bu dava sonunda belki karşılıklı bi anlaşmaya gidilmişte olabilir.

doctorrr

Üye
bilemeyeceğim ama zaten aralarında türlü türlü anlaşmalar mevcut

SkyLaBTR

Üye
Iyice şüpheci olduk davalık olabilirler ama iş ticarete gelince işin rengi değişir

MasteLaa

Üye
Anlaşmalar var elbette olacaktır.Bu iki firmanın menfaatine olduğu için normal.Samsung işlemci satıyor bu satışı keserse Apple'a değil kendine daha çok zarar vermiş olur.Sadece işlemci için uğraşmıyor Apple o kadar.

phasan

Üye
Anlamadığım bu haber doğruysa neden Samsung işlemci satıyor ? Rakibine. Üstelik Apple Samsungu bitirmeye çalışan bir firma. Hiç anlamadım

Aber yalan dir dogru olsa samsung satmaz islemci hep mahkemede apple kaybediyor

Ya anlamiyomusunuz is baska dava baska samsung simdi apple islemci satmasa kendi kaybeder bu ask degilki duygular onplanda olsun

Tepkiler: kullanıcıadları
Rekabetin yeri ayrı işin,para kazanmanın yeri ayrı

Yapılan ticari anlaşmalar var. Öyle he diyince ben satışı kestim , bende senden mal almıyorum demek olmaz. Yüklü tazminat bedelleri var bu işin içinde. Kısaca bu işte el mahkum oluyor karşılıklı.

Tepkiler: kullanıcıadları
Yapılan ticari anlaşmalar var. Öyle he diyince ben satışı kestim , bende senden mal almıyorum demek olmaz. Yüklü tazminat bedelleri var bu işin içinde. Kısaca bu işte el mahkum oluyor karşılıklı.
doğru. önceden yapılan anlaşmalara sadık kalınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...