Apple'dan Samsung'a Bir Dava Daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim dedemin evrim geçirmesi lazım. Nokia 3310'daki ekranı kullanmıyor, iki kere şu tuşa, bir kere şu tuşa basınca şu oluyor diye ezberlemiş adam

sesli güldüm onun ekranı bozulsada onun için farketmez ozaman

Tepkiler: kullanıcıadları
    Konu Sahibi

Sadece Sen Akillanmissin Demekki Dostumm ..

Sadece ben derken? Çevremde çoğu insan androide geçti. Geçen telefoncunun biriyle konuştum nokia bizi bitirdi diyor 1 senedir nokia alan soran yok diyor. Galaxy S3 un satış rakamina bak derim 30m nu devirecek nerdeyse şimdi dostum soyle bakalim insanlar akillanmismi ?

Tepkiler: Mazlum Somer

ben iyinin yanındayım sonuçta telefonlarımızı bedavaya almıyoruz değil mi ?

evette adam gelmiş bana nokiayi övüyor benim bir kere dilim yanmış nokianin ne halt yediği ortada

doğru bu konuda bizimde dilimiz yandı n9 ilk çıktığında aldık n8 in bir üst modeli demiştiler sonra içinden meego diye bir yazılım çıktı ve hiç birşey yükleyemedik n9 fanları neden bu cihazı çok övüyor hiç anlamıyorum çok stabil diyorlar android yükleniyor falan diyorlar iyide ben bunları zaten s2 de ve s3 te yapıyorum içinizde galaxy s2 kullanıpta kastığını gören var mı ? şahsen ben göremedim

her neyse ileride nokia yine eski günlerine dönerse neden nokia almıyalım ki ? önceki yorumda dediğim gibi ben iyinin yanındayım sonuçta bunları bize bedavaya vermiyorlar değil mi ?

Mazlum abi Nokia'nın kral olması için biraz daha ekmek yemesi lazım ki cihazları da bir çıksın bakacağız..Samsung'un kazancı ile de zaten Nokia bir değil..

Simdi Kardesim .. Bu Samsung Adindaki Firma Her Biseyi Uretip Dunyaya Satiyor ..

Ama Nokia Sadece Telefon Firmasi .. Anlatabiliyor Muyumm .?

Ve Son Telefonlari Olan 820 Ve 920 Kesinlikle Piyasadaki Butun Telefonlara Kafa Tutuyorr ..

Ve Simdiden Ilgi Odagi Oldu Bilee ..

Türe

Üye
Önemli olan kullanıcı deneyimi tabii. Hele bir Türkiye'ye gelsin

MasteLaa

Üye
Öyle tabii ki ama diğer konuda konuştuklarımızı da okumuşsundur bunların yanında onlar da var

Tepkiler: Mazlum Somer

Yokk .. Sadece Senn ..

samsung android üzerinden çok büyük kar etti neden bunu kaldırmak istesin? adamların her çıkardığı tel satış rakamlarını zorluyor. android 70.000 uygulama desteklerken ı phone da bu sayı 200.000 lere varıyor neredeyse samsung tüm dünyada iyi bir satış grafiği çizmişken bunun yıkılması kötü olurdu.samsung mağdur olursa bu kullanıcılarına da yansıyacaktır.anroid mağlup olursa bu sektördeki bütün firmalar kazan kaldıracaktır.böyle karlı bir pazarda milyarca dolarlık yatırımlar bir teknoloji devinin kaprisi yüzünden son bulmamalı. ı phone büyük firma lafımız yok ama rekabetini teknoloji üzerinde yarıştırması gerekirdi.

apple'a bir sivaslı gibi şunu sormak gerek.
Ne oldu Qardaş yoruma mi gitti! =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...