Apple, Yeni İpad ve Mac'leri 30 Ekim'de Duyuracak

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Apple, Yeni İpad ve Mac'leri 30 Ekim'de Duyuracak


Apple, 30 Ekim'de New York'taki Brooklyn Müzik Akademisinde yeni bir lansman etkinliği düzenleyecek. Cupertino merkezli teknoloji devi, her zamanki gibi etkinlik davetiyesi ile birlikte bir de resim yayınladı ve bu resimi aşağıda görebilirsiniz.



Açıkçası, bu etkinlik bir ürün lansmanı olacak ve geçen ay yeni iPhone'lar ve Apple Watch modellerinin piyasaya sürüldüğü göz önüne alındığında, 30 Ekim tarihindeki bu etkinlik ne hakkında olabilir? Evet, yeni İPad'ler! Ve özellikle iki iPad Pro modelinin 2018 versiyonu bu etkinlikte tanıtılacak.



Bu tabletler, daha önce de birkaç kez internete sızdırılmıştı. Buna göre yeni İpad Pro modellerinin, çok küçük çerçeveler ve yuvarlak ekran köşelere ve Face ID teknolojisine sahip olması bekleniyor. Ayrıca, yeni İpad Pro tabletler Home tuşu bulunmuyor ve sızan görüntülerden çok ince bir cihaz olacağı anlaşılıyor.



Apple'ın giriş seviyesi dizüstü bilgisayar ürünü olan ve oldukça yaşlanan Macbook Air modeli için de yeni halef açıklaması mümkün. Belki de 2018'in tasarım trendlerini taşıyan yeni bir Macbook Air tanıtılması uygun olur. Söylentilerde ayrıca bu etkinlikte, gecikmiş Mac Mini güncellemesinden de bahsediliyor ve yeni AirPod'ları bile görebiliriz. Bu yüzden önümüzdeki on gün Apple için yoğun geçecek gibi görünüyor.
 


Üst Alt