kardesim tableti nasil ve ne icin kullacagin cok onemli bence
mesela bende new ipad var ben cok fazla oyun oynamam arada oynarim internete girerim kitap okurum falan o nedenle ipad bana yetiyo yetiyo lafi biraz garip gelebilir yani eger jailbreak yapmiycaksan ipad bazi durumlarda kisitli kaliyo ama jailbreak yaparim diyosan ipad al derim
su anda bunun ekraniyla yariscak bi tablet yok ekranin pixelleri belli olmuyor bu da kitap okurken yada video izlerken mukemmel goruntu veriyo
arkadasin biride soylemis flash destegi normelde yok ama puffin browser la buda hallediliyo ve gayet yeterli bu konuda neredeyse herseyi aciyo ama flash konusunda android tabletlerin daha iyi oldugunuda soylemeliyim
sarji asusun ne kadar gider bilmiyorum ama ipadin 10-11 saat arasi gidiyo
bi de hafiza onemli mesela bende 32gb lik modeli var su anada 16 gb falan bos ama zamanla oda azlacak belki yatersiz kalacak ama android tabletlerde hafiza arttirilabildigi icin bu sikintiyi hafiza kartiyla asabiliyosun yani eger ipadin 16 gb lik modelini falan almayi dusunuyosan bu cok onemli 16 gb lik model yetmez yuksek ihtimal cunku yaklasik 4gb ini kendi kullaniyo 32 gb lik model yetebilir ama
ama android tablette 16 gb bile alsan hafiza kartiyla arttirabilirsin
yani kisacasi kullanim durumuna gore karar vermen en iyisi
ipadi tavsiye edermisin dersen kesinlle edebilirim dedigim gibi ekrani hicbi tablette yok su anda
ama androidin de guzel yanlari var temayi istedigin gibi rahatlikla degistirebiliyorsun bluetoothla dosyayi rahatlikla paylasabiliyosun istersen usb,mouse,harddisk baglayabiliyosun rahatlikla( hepsi icin gecerli olmayabilir belki)
bu konuda ipad ise biraz kotu biseyler atarken kabloyla bilgisayara baglamalisin tamam bazi programlar var wifi ile dosya paylasabilecegin ama bluetoothla dosya paylasmayi unut eger iphone un yoksa
simdilik aklima bunlar geldi aklina takilan soru olursan sorabilirsin elimden geldigince cevaplarim