Apple the new ipad mi? yoksa Asus transformer prime mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ererhan29

Üye
    Konu Sahibi
Apple the new ipad mi? yoksa Asus transformer prime mı?
Arkadaşlar bu yaz tablet pc almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım?

R.A.M

R.A.M

Üye
klavye önemli değilse Samsung galaxy tab 10'a bak istersen oda güzel senin hangi işletim sistemi isteğine bağlı ios veya androidmi fiyatta söyle tablet öneriyim.

ererhan29

Üye
    Konu Sahibi
Bi yanım ios diyo diğer yanım android

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Apple ve ios harici gerisi boş al new ipad'ı kafan rahat olsun sür keyfini.
Hem adam gibi malına sahip çıkan hemde adam gibi uygulama mağazasına sahip bir şirketin ürününü almış olursun.

FPlayer

FPlayer

Üye
Ben her türlü iPad al derim.Flas olmaması sorun değil ben 2$'a puffin web browser aldım, facebooktaki oyunları oynayabiliyorum film izleyebiliyorum hemde hiç kasmayla karşılaşmadım :)

Bende ki cihaz : iPad2 64GB+3G+Wİ-Fİ

Not:Bu cihaza hayatın boyunca 1 kere para verirsin ömrün boyunca kullanırsın :)

ererhan29

Üye
    Konu Sahibi
Fikirleriniz için sağolun.

15097

15097

Üye
konuyu yanlış yere açmışsın.

ererhan29

Üye
    Konu Sahibi
nereye açmalıydım BU forumda daha yeniyimde.

batusenn

Üye
ipadle herhangi tableti kıyaslama bence

enaa_881

enaa_881

Üye
kardesim tableti nasil ve ne icin kullacagin cok onemli bence
mesela bende new ipad var ben cok fazla oyun oynamam arada oynarim internete girerim kitap okurum falan o nedenle ipad bana yetiyo yetiyo lafi biraz garip gelebilir yani eger jailbreak yapmiycaksan ipad bazi durumlarda kisitli kaliyo ama jailbreak yaparim diyosan ipad al derim
su anda bunun ekraniyla yariscak bi tablet yok ekranin pixelleri belli olmuyor bu da kitap okurken yada video izlerken mukemmel goruntu veriyo
arkadasin biride soylemis flash destegi normelde yok ama puffin browser la buda hallediliyo ve gayet yeterli bu konuda neredeyse herseyi aciyo ama flash konusunda android tabletlerin daha iyi oldugunuda soylemeliyim
sarji asusun ne kadar gider bilmiyorum ama ipadin 10-11 saat arasi gidiyo
bi de hafiza onemli mesela bende 32gb lik modeli var su anada 16 gb falan bos ama zamanla oda azlacak belki yatersiz kalacak ama android tabletlerde hafiza arttirilabildigi icin bu sikintiyi hafiza kartiyla asabiliyosun yani eger ipadin 16 gb lik modelini falan almayi dusunuyosan bu cok onemli 16 gb lik model yetmez yuksek ihtimal cunku yaklasik 4gb ini kendi kullaniyo 32 gb lik model yetebilir ama
ama android tablette 16 gb bile alsan hafiza kartiyla arttirabilirsin
yani kisacasi kullanim durumuna gore karar vermen en iyisi
ipadi tavsiye edermisin dersen kesinlle edebilirim dedigim gibi ekrani hicbi tablette yok su anda
ama androidin de guzel yanlari var temayi istedigin gibi rahatlikla degistirebiliyorsun bluetoothla dosyayi rahatlikla paylasabiliyosun istersen usb,mouse,harddisk baglayabiliyosun rahatlikla( hepsi icin gecerli olmayabilir belki)
bu konuda ipad ise biraz kotu biseyler atarken kabloyla bilgisayara baglamalisin tamam bazi programlar var wifi ile dosya paylasabilecegin ama bluetoothla dosya paylasmayi unut eger iphone un yoksa
simdilik aklima bunlar geldi aklina takilan soru olursan sorabilirsin elimden geldigince cevaplarim

warssraw

warssraw

Üye
bak bende ipad 1, kardeşimde ipad 3 var fakat benim ipadim biraz daha eski olmasına rağmen tıkır tıkr çalışıyor. Bu arada firebrand wireless alıyorum arkadaşlar. androidi deneyeceğim belki iyidir.

15097

15097

Üye
bak bende ipad 1, kardeşimde ipad 3 var fakat benim ipadim biraz daha eski olmasına rağmen tıkır tıkr çalışıyor. Bu arada firebrand wireless alıyorum arkadaşlar. androidi deneyeceğim belki iyidir.
ipad 1'e desteği çabuk kesti Apple.ios 6 güncelleştirmesini alamıyor ne yazık ki.

warssraw

warssraw

Üye
asus transformer pad şu an için 3.2 kullanıyor. ve en son 4.0 güncelleştirmesi geldi. Aslında android cihazlarına sadece sürüm güncelleştirmesi gelir yani transformer pade 4.1 güncelleştirmesi gelmeyebilir öte yandan ben ipad 1 kullanıyorum ve yakında ios 6 ya güncelleyeceğim. yani android kullanmak istiyorsan ve bunun asus transformer olmasını istiyorsan bir sonraki ürününü bekle. şu an için bence en iyisi new ipad.

15097

15097

Üye
asus transformer pad şu an için 3.2 kullanıyor. ve en son 4.0 güncelleştirmesi geldi. Aslında android cihazlarına sadece sürüm güncelleştirmesi gelir yani transformer pade 4.1 güncelleştirmesi gelmeyebilir öte yandan ben ipad 1 kullanıyorum ve yakında ios 6 ya güncelleyeceğim. yani android kullanmak istiyorsan ve bunun asus transformer olmasını istiyorsan bir sonraki ürününü bekle.şu an için bence en iyisi new ipad.
ipad 1 ios 6 güncellestırmesı almıyor dedim sana yukarıda :zzz:

fedlkamp

Üye
transformens prime derim. tam bir canavar, 4 çekirdekli, 8mp kamera, hemide şarj desteği olan şık bi klavyeyle :) ayrıca bellek şifrelenmesi dağıtıldığı için tabletine windows 8 kurabilirsin :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
New iPad

systeam_cpt

Üye
bende şuan the new ipad var yani ipad 3 tek kelimeyle ezerrr diyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...